Aktywne Wpisy

blunch +226
#polskiedrogi
#lodz
Tak wygląda chodnik na ulicy Smugowej w Łodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wjazd po przejściu dla pieszych na chodnik, który jest w opłakanym stanie.
#lodz
Tak wygląda chodnik na ulicy Smugowej w Łodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wjazd po przejściu dla pieszych na chodnik, który jest w opłakanym stanie.
źródło: PXL_20251106_093321740.MP
Pobierz
chudykbr +140
źródło: temp_file3291322690648614519
Pobierz

Kiedyś już razem pracowaliśmy, ale to była mało wymagająca robota w sprzedaży. Tutaj jednak w grę wchodzą większe decyzje, więcej odpowiedzialności, więc mam trochę obawy. Kuszą mnie pieniądze, bo płacą dwa razy więcej niż w mojej obecnej pracy, ale zastanawiam się, jak to będzie wyglądało, gdy zaczniemy pracować zdalnie w jednym domu. Z dwa razy w tygodniu jeździł bym do klientów podpisać umowę.
A co robię teraz? No, powiedzmy, że moja obecna praca jest raczej łatwa i pieniądze są adekwatne do zarobków zero stresu, przeglądanie YouTube i wykopu.
Macie jakieś doświadczenia z pracą z partnerem w tej samej firmie? Jak to ugryźć, żeby nie zwariować. I czy warto rezygnować z mega wygodniej pracy teraz na rzecz co prawda dużej podwyżki ale w trochę stresującej robocie nie jakiejś bardzo, ale jednak
#pracbaza #praca #kariera #pieniadze