Aktywne Wpisy

simpiara +402
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +10
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

@stary_grat: Nie dałeś człowiekowi dokończyć i jeszcze się wtrącasz zgrywając lepszego, ciesz się że tylko ci kazał się nie zesrać zamiast sprzedać lepy na dziąsło
@stary_grat: weź mu jeszcze teczkę załóż sbku xDDD
No i przeszarżowałeś. A pierwszy post był całkiem przyzwoity, takie 6,5/10. Powodzenia następnym razem
źródło: IMG_3425
Pobierz@stary_grat: ja bym p-------ł ich i szedł z tym od razu na wykop ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@stary_grat: z Tobą tę umowę podpisał?
@stary_grat: nie zesraj się
@stary_grat: ale przerwałeś mu w pół zdania?
@stary_grat: co to za januszex, że nie przysługuje przerwa na posiłek wliczona w czas pracy?
@Janusz_Rekina: ja raczej wyczuwam bait
@stary_grat: umów sie z nim na honorowy pojedynek w formule mma lub boksie w gymie i wezcie sedziego, zobaczymy czy faktycznie taki mocny bedzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)