Wpis z mikrobloga

Tak sobie dzisiaj uświadomiłem, że ostatnio drastycznie spadła liczba kartek wrzucanych do skrzynki pocztowej, w których młode małżeństwo pisze, że szukają mieszkania w mojej okolicy i płacą gotówką. W tym roku były ze dwie, kilka miesięcy temu kilka tygodniowo. Ciekawe co się stało. Ludzie przestali brać śluby?
#nieruchomosci #heheszki
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jailer nie zwracałem na to uwagi, ale masz rację. Wcześniej jak otwierałem skrzynkę to pomiędzy ulotkami było pełno tych kartek od mlodych małżeństw. Od jakiegoś czasu wyrzucam same ulotki z reklamą okiem / internetu w play ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Jailer nie ogar jestes, od dłuższego czasu powinieneś znajdywać kartki z tekstami: "młode małżeństwo sprzeda okazyjnie 10 mieszkań w tej okolicy, spore rabaty przy sprzedaży pakietowej!"
  • Odpowiedz
@Jailer: Ja przez parę miesięcy nie widziałem żadnej, choć wcześniej były przynajmniej raz w tygodniu. W tym roku wyjąłem wczoraj drugi raz, a parę dni temu widziałem z tym samym numerem telefonu nowe ogłoszenie na słupie. Oczywiście zdarłem.
  • Odpowiedz
@lycaon_pictus zdarles? Wiesz ile stoi pustych mieszkań w ruinie, które można wprowadzić do obiegu? Ich właściciele nie mieli siły i ochoty na remonty. Flipperzy wykonują remonty i wpuszczają je na rynek. Ale oczywiście w Polsce zarabiać uczciwie to znaczy machać łopatą. Społeczeństwo parobków.
  • Odpowiedz