Wpis z mikrobloga

• 1
@BreathDeath: no tak, ale tam cały sztab ludzi jest i operatorów (ktoś temu strażakowi musiał zrobić foto) a sama hulajnoga była spuszczana na linie. Nie wiem co to za akcja, ale Bolt ma darmową kampanie reklamową za free bo cały net tym zalany
  • Odpowiedz
@donatien-de-sade: przed urazami głowy? Zawsze coś może spaść no i gość jest przypięty, ale gdyby coś się stało i odpadł to spaść na dół nie spadnie, ale uderzyć głową w coś już jak najbardziej. Czy to aż tak przerasta twoja wyobraźnię? Bo to raczej dość łatwe pytanie xd
  • Odpowiedz
specjalna jednostka i kilka strażaków wchodzą by ściągnąć hulajnogę, który jakiś Seba na zasadzie "potrzymaj mi p--o" wszedł na luzie

@okoboji: no to trzeba było wyjpić na hejnał 2 harnasie i włazić po hulajnogę. W czym problem?
Drugie zdjęcie też fajne. Cóż, jeśli w robocie podchodzisz do zagrożeń tak jak na wykopie to szkoda mi tylko twojego pracodawcy, że będzie musiał wypadek w pracy ogarniać.
  • Odpowiedz
@okoboji: Smiejesz sie, ale gdzies czytalem (nie mam dowodow bo nie chce mi sie szukac) najczestsza przyczyna smierci wsrod tych wszystkich ludzi od lazenia po budynkach to z------e sie z 3-4 pietra, bo dla nich to jest nisko i po c--j sie zapinac w te wrzystkie sprzety, to nie "normalna" srodka gdzie myja okna na 30 pietrze......
  • Odpowiedz