Aktywne Wpisy

JatuArmy +27
Chciałbym pozdrowić wszystkie tęgie umysły z Konami i Kojima Productions, którzy nie dali suwaka jak w normalnych grach tylko łaskawie dali możliwość wydawania punktów rankingowych pojedynczo co 5s. Mam do wymiany tylko 5mln punktów, jedno kliknięcie kosztuje 1000-2000 a potrzebuje tylko po milion jednostek z pięciu różnych zasobów, których dostaje po 2000 xddd
źródło: Maniana
Pobierz
Plotbella +2
Czy ktoś z was tez przechodzi lub przechodził jakiś kryzys egzystencjalny w połowie studiów? Lęk przed końcem, nieznanym, koniec hulaszczo studenckiego życia a potem kredyt i bóg wie co jeszcze #studia

Mirki
Jebla już dostaje, nie mogę spać, więc biorę melatoninę. Jak już się uda to wstaje jak p--------e zombie, zero skupienia, zero produktywności, czesto robię drzemki bo nie mogę przetrwać dnia. Kawa już nie pobudza (pije jedna dużą dziennie) Jakbym nie wypił to cały dzień do w-------a. Jak próbuję spać w normalnych porach (22) to mam taką gonitwę myśli, że aż mi wzrasta tętno i mnią telepie, co w efekcie daje sen dopiero po kilku godzinach męki. Zrobiło mi się to około połowy września, wcześniej było sporo lepiej. Zawsze w zimę mam zjazd, ale bez przesady. Od dawna zauważyłem że nie wysypiam się jak inni, w grupie zawsze potrzebowałem więcej snu niż reszta. Nie pamiętam kiedy wstawałem z łóżka wyspany. Pytanie brzmi czy ktoś miał podobnie, co można zbadać, co zrobić by spać lepiej, by być sennym w nocy, wyspanym w dzien? Nie wiem czy nie wzięła mnie depresja, skąd mam to w ogóle wiedzieć? xd Mieszkam sam, w mieszkaniu mam niestety ciemno, w takie dni jak teraz trzeba palić światło 24/7. Pracuje zdalnie (trochę stresu jest, ale bez przesady), kontakt z ludźmi mam całkiem dobry.
#sen #depresja #pytanie #zdrowie #bezsennosc #lekarz
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Generalnie jak jest mało słońca to też tak mam jak i pewnie każdy, ratuje się wtedy witaminą D 8000 + K, tran no i ogolnie witaminy(wit d nie da sie przedawkować - jak się opalasz to przyjmujesz w krótkim czasie 30/40k jednostek więc spokojnie)
Jakoś 2h przed snem odpalam trochę
Też pracuje przed kompem 8h i ustawiłem sobie filtr niebieskiego światła w monitorze(na cały czas żeby wzrok się nie męczył), w telefonie wieczorem odpalam ten tryb, gdy chce coś poczytać(przed snem ten tryb jest dla mnie krytycznie ważny) - niebieskie światło oszukuje twój mózg, że jest
@Kotdog: cukier ledwo w widełkach ale jest ok, krzywej nie robiłem, tarczyca ma jakieś inne
Musisz sie przestawic
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰