Wpis z mikrobloga

@yahoomlody: no i przychodziłem na tą 8 i potem dostawałem uwagi i obniżali mi zachowanie bo nie byłem aktywny i przysypiałem na lekcjach bo nie potrafię zasnąć jak człowiek całe życie. Nie bój się skończyłem szkołę średnią ale były to dla mnie tortury do godziny 12-13 i jako gówniarz uzależniłem się od kofeiny żeby funkcjonować
  • Odpowiedz
@Ogau: no to spoko że zatrudniła cię jakaś super tajna korporacja w Ameryce widać jaki tam jest poziom jak chłop nie potrafi zrozumieć że ktoś dostawał po dupie w szkole za to że ma r-------y zegar biologiczny i spadała przez to motywacja do tego jesteś taki top secret że nie możesz napisać ile zarabiasz w jakimś korpo na kiju xD weź idź wciskać takie bajki gdzieś indziej.
  • Odpowiedz
@Zoriuszka: Ogólnie to istnieją nawet badania, które wykazują, że człowiek jest genetycznie uwarunkowany do rozpoczynania pracy kognitywnej najwcześniej ok. godziny 9 i część uczelni w krajach niemieckojęzycznych stopniowo się przestawia w taki sposób, że zajęcia zaczyna najwcześniej o 9. Chodzenie do szkoły/pracy na 8 to relikt XIX wieku
  • Odpowiedz
@Zoriuszka: to fakt. Podobno mózg dziecka/nastolatka traktuje pobudki o 6 jak u dorosłego o 4. Praktycznie jesteś nie do życia, a co dopiero sie skupić na nauce. System jest nieadekwatny, głupi i skostniały. No ale robiony jest pod dorosłych a nie pod dzieci.
  • Odpowiedz
@Cre1q: adres, numer buta i długość fiuta też mam ci podać? Jeszcze mi brakuje tego, żeby mnie jakiś losowy wykopek wystalkował xD

Nie musisz w to wierzyć. Kompletnie mi na tym nie zależy. Zrozum tylko, że to nie system cię zniszczył, a twoje lenistwo ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
część uczelni w krajach niemieckojęzycznych stopniowo się przestawia w taki sposób, że zajęcia zaczyna najwcześniej o 9.

@Coxex: wschód słońca Warszawa: 7:40, Frankfurt 8:20, a dalej na zachód różnica jest jeszcze większa. Ich 9 to nasza 8:20, więc wychodzi na to, że 8 to całkiem dobra godzina na start lekcji w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Cre1q: liczbie, miejscu pracy, miejscu zamieszkania (bo to akurat jest do znalezienia na wykopie). Nie potrzebuję tego i też nie potrzebuję się chwalić wypłatą jakiemuś typowi, który nawet wstać z budzikiem nie potrafi
  • Odpowiedz
@Cre1q jak Ty rano do szkoły nie możesz wstać to jaką inną robotę niż bar możesz dostać skoro nie potrafisz być o czasie w pracy z rana i produktywnie pracować. Tylko stróż i magazynier.
  • Odpowiedz
@Ogau: xD dobra dobra cała dolina krzemowa jest twoja i wykorzystujesz dzień jak tylko się da. Wyciszkasz 150 na klatę, codziennie z rana biegasz maraton nawet nie śpisz tylko robisz 5 drzemek po 20 minut żeby nie tracić czasu i do tego mikrodozujesz LSD i mastubujesz się 2 razy dziennie żeby mieć czysty umysł i z---------ć jak RoboCop i mając takie pasjonujące życie dalej siedzisz na wykopie xD i mimo
  • Odpowiedz
Rozumiem ja wstawać o 6 bo jestem p----------y

@Zoriuszka: jak się głębiej zastanowisz, to Ty wiesz, że wcześniejsze pójście spać, to inwestycja w kolejny dzień, a takie dzieciaki siedzą do późna i dlatego idą zmordowane.
Czesto dla nich siedzenie do późna to jedyna rozrywka chęć pokazania się jak późno mogą siedzieć.
Osobna kwestia jest chęć chodzenia do szkoły, bo to raczej nie pora, a właśnie chce pójścia tak działa. Jak
  • Odpowiedz
@Cre1q dla mnie największa zmora i zawalilem sobie edukację przez to bo nie nauczyłem się wstawać rano. Powinna być taka opcja jak szkoła wieczorowa dla ludzi takich jak ja którzy no po prostu funkcjonują w nocy. Przez ten system też mi została tylko robota w stylu Bar albo jakieś magazyny czy inna ochrona na kiju.

Nie potrafiłeś być odpowiedzialny zeby wystawac na 6:00 ale byłbyś wystarczająco odpowiedzialny żeby zajmować wysokie stanowisko
  • Odpowiedz
xD dobra dobra cała dolina krzemowa jest twoja i wykorzystujesz dzień jak tylko się da. Wyciszkasz 150 na klatę, codziennie z rana biegasz maraton nawet nie śpisz tylko robisz 5 drzemek po 20 minut żeby nie tracić czasu i do tego mikrodozujesz LSD i mastubujesz się 2 razy dziennie żeby mieć czysty umysł i z---------ć jak RoboCop i mając takie pasjonujące życie dalej siedzisz na wykopie xD

@Cre1q: typie, on
  • Odpowiedz