Aktywne Wpisy

Maudee +119
Czy Wy też czujecie takie silne obrzydzenie do treści AI? Nie chodzi mi tylko o teksty, ale ogólnie wszystko — grafiki, piosenki itd. Coś, co miało w swoim założeniu ułatwiać pracę, mnie skutecznie ją tylko obrzydza. W paru firmach, w których całkiem niedawno pracowałam, regularnie korzystali z Chatu GPT i ja rozumiem, że czasami nie chce się (albo nie starczy czasu) napisać paru zdań do posta na Facebooka, ale wszystkie to już

Drogomir +36
Ej, a nie jest czasem tak, że szerszy rozstaw oczu daje przewagę w ocenie odległości? Verstappen ma przewagę genetyczną.
#f1
#f1
źródło: 1000032545
Pobierz

![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalnię ścieków na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

Nie musisz w to wierzyć. Kompletnie mi na tym nie zależy. Zrozum tylko, że to nie system cię zniszczył, a twoje lenistwo ¯\(ツ)/¯
@Coxex: wschód słońca Warszawa: 7:40, Frankfurt 8:20, a dalej na zachód różnica jest jeszcze większa. Ich 9 to nasza 8:20, więc wychodzi na to, że 8 to całkiem dobra godzina na start lekcji w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zoriuszka: jak się głębiej zastanowisz, to Ty wiesz, że wcześniejsze pójście spać, to inwestycja w kolejny dzień, a takie dzieciaki siedzą do późna i dlatego idą zmordowane.
Czesto dla nich siedzenie do późna to jedyna rozrywka chęć pokazania się jak późno mogą siedzieć.
Osobna kwestia jest chęć chodzenia do szkoły, bo to raczej nie pora, a właśnie chce pójścia tak działa. Jak
Nie potrafiłeś być odpowiedzialny zeby wystawac na 6:00 ale byłbyś wystarczająco odpowiedzialny żeby zajmować wysokie stanowisko
@Cre1q: typie, on
Ale co zmieni późniejsze zaczynanie zajęć? Skoro to bardziej chodzi o ilość snu? Jak ktoś będzie zaczynał godzinę później, ale będzie też chodził spać godzinę później to wyjdzie praktycznie na to samo