Aktywne Wpisy

Knaga_powrot +240

ketiow +226
Klawiatur mimo wszystko jedyny mówi o tym, ze Apple zaczęło wchodzić recenzentom w Polsce xD Właśnie się dziwiłem co się stało, ze każdy twórca technologiczny dostał paczkę PR od Żydów z Cupertino... Jeden taki zniewieściały typ który wchodzi w Apple jak w jabłecznik nawet kłamał w żywe oczy, ze sprzęt po testach odsyła xDDD Miłego oglądania mireczki i może rzeczywiście poczekać z kupnem nowych jabłuszek i poczekać aż stanieją na grudzień. #

Jedyna nauka jaka możesz wynieść to ta z domu o ile masz dobry dom lub sam się czegoś nauczyć jeśli jesteś wytrywaly.
Teraz miałem wolne 2 tygodnie i już po kilku dniach chodziłem spać o 4 a wstawałem o 12. I najlepsze, że robiłem rzeczy produktywne po nocy, a nie że oglądałem seriale.
@Cre1q: zwalać swoje lenistwo na system xD
Jak jesteś taki produktywny w nocy to mogłeś się wtedy uczyć, a teraz miałbyś robotę, która mógłbyś zacząć bliżej południa lub podpisać umowę z jakimś amerykańskim korpo i byś pracował w nocy.
No ale SYSTEM ci nie pozwolił xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@Goldstein: skoro i tak spał na lekcjach to mógł do 24 się uczyć, a potem 7 godzin spać + dodać drzemkę na religii. Kończył szkołę o 15-16, więc miał 8 godzin dziennie na naukę ¯\(ツ)/¯ Ja wstawałem czasem o 6, żeby dojechać autobusem na basen przed szkołą, potem miałem dodatkowy angielski i chemię, a jeszcze treningi w tygodniu i mecze