Aktywne Wpisy

FejsFak +146
Wymieniłem ten modulik VCD przez który były błędy na magistrali CAN ale nic to nie dało, auto dalej nie chce zapalić :(
Podpinam żarówkę 12V zamiast wtryskiwacza i nawet nie mrygnie podczas kręcenia czyli ECU nie daje napięcia na wtryski. Już zaczyna mi brakować pomysłów co może być nie tak. Jak się okaże, że to jakiś bezpiecznik albo przekaźnik (niby wszystko sprawdzałem i jest git) to będę się śmiał z siebie cały
Podpinam żarówkę 12V zamiast wtryskiwacza i nawet nie mrygnie podczas kręcenia czyli ECU nie daje napięcia na wtryski. Już zaczyna mi brakować pomysłów co może być nie tak. Jak się okaże, że to jakiś bezpiecznik albo przekaźnik (niby wszystko sprawdzałem i jest git) to będę się śmiał z siebie cały

źródło: IMG_20250215_142321_597
Pobierz
Yuri_Yslin +31
Widzę, że dużo Mirków pisze o tym, by ratować jakoś tzw. Polskę powiatową. Tylko po co?
Zadam takie pytanie: Czy nie lepiej zbudować bardzo dobrą sieć połączeń w TOP10 i ich satelitach powiatowych, niż ciąnąć setki kilometrów torów na jakichś zadupiach przez pola i lasy, by miasteczka po 2k mieszkańców z lubelszczyzny dostały szansę?
Trendy urbanizacyjne są takie, by tworzyć duże skupiska ludności, bo znacznie łatwiej dla nich zapewnić infrastrukturę. Czemu na poziomie miasta
Zadam takie pytanie: Czy nie lepiej zbudować bardzo dobrą sieć połączeń w TOP10 i ich satelitach powiatowych, niż ciąnąć setki kilometrów torów na jakichś zadupiach przez pola i lasy, by miasteczka po 2k mieszkańców z lubelszczyzny dostały szansę?
Trendy urbanizacyjne są takie, by tworzyć duże skupiska ludności, bo znacznie łatwiej dla nich zapewnić infrastrukturę. Czemu na poziomie miasta
Jedyna nauka jaka możesz wynieść to ta z domu o ile masz dobry dom lub sam się czegoś nauczyć jeśli jesteś wytrywaly.
Teraz miałem wolne 2 tygodnie i już po kilku dniach chodziłem spać o 4 a wstawałem o 12. I najlepsze, że robiłem rzeczy produktywne po nocy, a nie że oglądałem seriale.
@Cre1q: zwalać swoje lenistwo na system xD
Jak jesteś taki produktywny w nocy to mogłeś się wtedy uczyć, a teraz miałbyś robotę, która mógłbyś zacząć bliżej południa lub podpisać umowę z jakimś amerykańskim korpo i byś pracował w nocy.
No ale SYSTEM ci nie pozwolił xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@Goldstein: skoro i tak spał na lekcjach to mógł do 24 się uczyć, a potem 7 godzin spać + dodać drzemkę na religii. Kończył szkołę o 15-16, więc miał 8 godzin dziennie na naukę ¯\(ツ)/¯ Ja wstawałem czasem o 6, żeby dojechać autobusem na basen przed szkołą, potem miałem dodatkowy angielski i chemię, a jeszcze treningi w tygodniu i mecze