Aktywne Wpisy

edix10 +1
Poznalem ok. 3 tygodnie temu laske na tinderze, popisalismy z tydzien, wszystko spoko sie rozwijalo, jeszcze przed spotkaniem zaproponowala wyjazd w gory, bo tez tak jak ja lubi sobie połazić. Wazna kwestia jest to, ze jakos ponad miesiac temu zakonczyl sie jej dwuletni zwiazek, ale pytalem jej czy nie szuka plasterka i czy ja potencjalnie nim nie zostane, powiedziala ze nie i tamto juz zamkniete. Pierwsza zaczela pytac o spotkanie no i

bladolux +47
źródło: _DSC3211_3
Pobierz

Faktycznie system to gnębi dostając bardzo dużo nagan, brak absencji czy też 1 za testy pod nieobecność. Nie mniej
@Zoriuszka: było wiele badań mówiących, że 9.00 jest dużo lepsza żeby zaczynać zajęcia. O takich patologiach jak przychodzenie na 7.15 już nawet nie mówię, bo to jest kryminał.
@Ogau: inteligentni ludzie szybko adaptują się do różnych warunków, tymczasem koleś nie dał rady problemowi chodzenia do szkoły na 8 xD głupszych rzeczy to już dawno nie czytałem. C--j, że wystarczy tydzień forsować spanie w innych godzinach i zegar biologiczny się przestawia jak przy jetlagu, no ale SYSTEM ROZUMISZ MU TO ZROBIŁ
@Zoriuszka:
K---a co Ty pier*?
3/4 świata dziecięcego z--------a o tej godzinie do roboty a Ty żałujesz że te "biedne dzieci" nie leżą do 10?
P----------o się w Europie z tego dobrobytu
Pojeździj trochę po świecie jak chujnia jest gdzie indziej to przestaniesz być płatkiem śniegu
@LM317K: Przed siódmą wstają dzieci rodziców "HEHE DOM POD MIASTEM TO SUPER SPRAWA MÓWIĘ CI MOŻE I ŚMIERDZI OPALANYMI ŚMIECIAMI Z JEDNORODZINNYCH, ALE ZA TO DALEKO W C--J W KAŻDE MIEJSCE"
W każdej klasie trafi się taki nieszczęśnik, który od 6 jest już na nogach, bo musi czekać na autobus o 6:30 żeby dojechać w ogóle z
@Zoriuszka: o kurna, mi też coś p---------o, bo zacząłem robić to samo tydzień temu przed pracą. xD
@apeee: No nie wiem. Pracowałem kiedyś trochę w USA, po przyjeździe po 2 dniach miałem ten sam problem co w Polsce ze wstawaniem xD
Organizm szybko się przystosowuje do nowej strefy
Ja sobie poradziłem tak że mam melatonine która biorę przed snem plus pracuje w korpo gdzie mogę przychodzić na 10 do pracy.
@przegro_pisarz: a potem zdziwienie czemu służba zdrowia taka obciążona i od 50 roku życia już tylko próchno z d--y się sypie oraz trzeba bajpasy wszczepiać, bo "oj oj helena mam zawał" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Screenshot 2025-01-13 at 10.21.59
Pobierz