Aktywne Wpisy

Minieri +143
Zieliński #ladnygol, Inter - Juventus 3:2
Mirror: https://streamin.link/v/432689f8
#golgif #golgifpl #mecz #inter #juventus #seriea #derbyditalia
Mirror: https://streamin.link/v/432689f8
#golgif #golgifpl #mecz #inter #juventus #seriea #derbyditalia
źródło: ezgif-530f31f2e9ccbe49
Pobierz

Teuvo +33
ciekawe czy gdzieś za 15-20 lat w odpowiedzi na epidemię samotności, gdy ai będzie o wiele bardziej rozwinięte niż obecnie, stworzą takie urządzenie wielkości komputera które będzie się stawiało w odpowiednim miejscu w pokoju, np. na stole i ono będzie potrafiło wykryć że człowiek wszedł do pokoju i wygenerować w miarę wyraźny hologram jakiejś postaci, która będzie inteligenta, będzie posiadała pamięć i będzie można z nią normalnie rozmawiać na co dzień
takie
takie

Właśnie to muszą sobie mówić #rozowepaski aby zachować równowagę psychiczną i nie zwariować, gdy brak widoków na dziecko.
#demografia #takaprawda #niepopularnaopinia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
@magdalena-gaska: wiem, wiem. Moja siostra też, aż w końcu pękła i w wieku 36 lat na głowie stawała by mieć chociaż jedno.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Właśnie to muszą sobie mówić #niebieskiepaski aby zachować równowagę psychiczną i nie zwariować, gdy im się bachory nieudały i brak widoków na pozbycie się ich.
@mirko_anonim:
@Tajlosfit: po 3 poronieniach się udało i żałuje, że będzie miała tylko jedno.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: grap32
@bigos_555: dokładnie tak samo kołpują przegrywy i antynataliści bez szans na kobietę.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: Dokładnie tak samo kołpują nataliści bez szans na pozbycie się babska z bachorami.
Dokładnie tak jest! Po dwóch godzinach też byś się swoim dzieciom znudziła i mogła wtedy zająć sobą, a one sobą.
@xentropia: no ty akurat zamieszczałaś kiedyś wpisy, że się leczysz
@kasiknocheinmal: no właśnie o tym jest ten wpis - że tak sobie trzeba wmawiać dla własnego dobrego samopoczucia, gdy brak widoków
@kasiknocheinmal: no tak trzeba