Aktywne Wpisy

Zuzka_z_Bornholmu +342
Dla Chińczyka granie Chopina to jest kwestia biologiczna, naturalna, granie jak granie.
Dla Polaka to dramatyczne doświadczenie, metafizyka. To wyznanie serca narodu.
#konkurschopinowski
Dla Polaka to dramatyczne doświadczenie, metafizyka. To wyznanie serca narodu.
#konkurschopinowski
źródło: 54
Pobierz
Knaga_powrot +2
Co sądzicie o chińczykach GoodRide?
Zbierają same propsy zarówno te letnie jak i zimowe.
Zamierzam założyć je do 265 konnego auta.
Przepaść cenowa jest ogromna, chińczyk 19' kosztuje 250 zł za sztukę, michellin 1000, goodyear 650zł, pirelli 700
#motoryzacja #samochody
Zbierają same propsy zarówno te letnie jak i zimowe.
Zamierzam założyć je do 265 konnego auta.
Przepaść cenowa jest ogromna, chińczyk 19' kosztuje 250 zł za sztukę, michellin 1000, goodyear 650zł, pirelli 700
#motoryzacja #samochody
źródło: 1111
Pobierz

źródło: 9g8gtc
PobierzMoże nie miał wyboru? Firma go zmusiła,
Pisałem już o tym w 2017 roku to wykopki się wyśmiewały ze mnie
„ Czasy będą takie, że programistów będzie się stopniowo wypychać na B2B. Z biznesowego punktu widzenia programiści głównie generują koszta. Wszystko jest fajnie dopóki piszą aplikację, później to jest
@Ksiega_dusz: to słabo, bo ja już w 2015
A mówiłem, że powinny powstać związki zawodowe, to każdy traktował to jak żart.
@okrupnik: jakie prawa oddał?
Martwi ten etatyzm w post sowieckich krajach. Zresztą pisał o tym prof. Balcerowicz, że jest to duży hamulec rozwojowy krajów bloku wschodniego.
Większość, nie wszyscy. Szczególnie juniorów. Jak im szef powiedział, że "będzie miał podwyżkę 2k", tylko musi założyć firmę, to poleciał jak szczerbaty na suchary. A szef na tym jeszcze oszczędzi. A potem zdziwienie takiego pracownika, że nie ma zapewnionego nic z Kodeksu Pracy.
I przez takich coraz więcej przechodzi na B2B. Nawet nie wiedzą w co się pakują. A reszta potem też
Co xD
@