Aktywne Wpisy

Schwarzfahrer +435
Na rynku pracy w moim powiatowym jest taka sama lipa jak na rynku matrymonialnym.
Serwis rowerowy - jeżdżę rowerem od 15 lat, większość napraw sam robiłem, czyli umiem rower serwisować. Sory, ale to nie jest budowanie rakiet latających w kosmos. To mnie nie przyjmą, bo nie mam doświadczenia xD
K---a, by przyjęli, ogarnąłbym to wszystko w tydzień, wiadomo co bym nie umiał to by mi pokazali i mieli by stałego pracownika, co po prostu
Serwis rowerowy - jeżdżę rowerem od 15 lat, większość napraw sam robiłem, czyli umiem rower serwisować. Sory, ale to nie jest budowanie rakiet latających w kosmos. To mnie nie przyjmą, bo nie mam doświadczenia xD
K---a, by przyjęli, ogarnąłbym to wszystko w tydzień, wiadomo co bym nie umiał to by mi pokazali i mieli by stałego pracownika, co po prostu

eSUBA94 +269

Hipoteka to nie chwilówka, żeby ją szybko spłacać. To są najtańsze pieniądze. Za kilka lat będziesz marzył, żeby mieć tak tanią gotówkę na rozwój firmy / siebie / inwestycje.
Wezmę to pod uwage
@mk321: 7-8% to tanio? xD Kilka lat temu po tyle to były kredyty gotówkowe na r--------e w konsumpcję.
@lycha911:
1) 20k miesięcznie to realna nadpłata dla robola sezonowego ma zachodzie.
2) Na ryczałcie nie ma progów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jestem na ryczałcie, zostaje mi jakieś 10k po podatkach zusach i opłatach na msc.
A chce to spłacić szybko żeby zaoszczędzić jakieś 300 tysięcy na odsetkach ;)
źródło: Screenshot Capture - 2024-12-30 - 17-38-55
PobierzWięc muszę znaleźć sposób na kolejne 10 tysi zanim skończą się oszczędności (╥﹏╥)
Widzę
@scarecrov: a nie mogłeś pracować kilkanaście miesięcy dłużej wcześniej i kupić za gotówkę?
@scarecrov: Nie warto. Ale jak się dobrze postarasz to wpadniesz w pracoholizm, wypalenie i parę innych gówien które nie są tego warte. Jak masz 2X lat i brak dzieci to rób rzeczy które będzie trudno zrobić w późniejszym życiu. Zatyrać się zawsze zdążysz.