Aktywne Wpisy

Aqua_Tofana +490

źródło: temp_file7848438307870648679
Pobierz
muadzik +239
#pracbaza #januszebiznesu #rakcontent
Dawno nie widziałem bardziej rakowego wpisu na LinkedIn.
Pamiętajcie jak sytuacja finansowa firmy jest kiepska to przez was bo się opieprzacie.
Na urlopy też wam nie wolno chodzić bo nie będzie miał kto was zastąpić.
Cały urlop to chyba najlepiej wykorzystać po jednym dniu np. środy co dwa trzy tygodnie.
#@$@ jak firma ma problemy z płynnością to pracownik nie ucieknie w siną
Dawno nie widziałem bardziej rakowego wpisu na LinkedIn.
Pamiętajcie jak sytuacja finansowa firmy jest kiepska to przez was bo się opieprzacie.
Na urlopy też wam nie wolno chodzić bo nie będzie miał kto was zastąpić.
Cały urlop to chyba najlepiej wykorzystać po jednym dniu np. środy co dwa trzy tygodnie.
#@$@ jak firma ma problemy z płynnością to pracownik nie ucieknie w siną

źródło: Screenshot_20250322-162733~2
Pobierz
Wcześniej nic nie miałem przygotowanego dla niego, bo w zeszły czwartek po prostu się obudziłem i postanowiłem go zabrać ze schroniska i wszystko powoli kurierzy doworzą, dzisiaj jeszcze chyba GPS przyjdzie na wypadek gdyby kiedyś jakimś cudem sam wyszedł.
#schronisko #psy #pies #zwierzeta #pokazpsa #pieseczkizprzypadku
źródło: pies
PobierzTy mu chłopie dom żeś postawił.
Plusik (。◕‿‿◕。)
@SpokojnyPan: na OLX mają tak nasrane ogłoszeń (6 tysięcy), że poddałem się z szukaniem alternatyw... https://noanzo.pl/ ale wydaje się spoko
@sebastian-rogalski:
źródło: Screenshot 2025-01-08 at 14-39-23 Zdjęcie - Zdjęcia Google
Pobierz#nieruchomosci dla zasiegu dla dobrego OPa :)
Tyle, że musiałbyś tego n-----ć kilkanaście sztuk jedna obok drugiej bo tak tylko buda dla psa.
@lospatrykos: mich tam raczej w ogóle nie będzie w pobliżu
@mam__pytanie: póki co na dworze jest "nie chcem ale muszem", wyrzucam z garażu co kilka godzin na kilka godzin i zamykam drzwi, mus być bardziej aktywny. Zobaczymy jak to się zmieni z czasem no i jak temperatury będą wyższe