Aktywne Wpisy

mikorys +8
Miraski potrzebuję pomocy, poznałem różową i ona nie gra w gry ale powiedziała, że ze mną z chęcią zagra o ile ją nauczę, potrzebuję porady jaka gra byłaby najlepsza na coopa, dla osoby która nigdy nie trzymała w ręce pada, tak żeby próg wejscia był niski.
Takie IT takes two raczej odpada bo jednak w niektórych miejsch trzeba mieć lekkiego skill. Myślałem nad jakimś mario ale w sumie to nie wiem.
Mam
Takie IT takes two raczej odpada bo jednak w niektórych miejsch trzeba mieć lekkiego skill. Myślałem nad jakimś mario ale w sumie to nie wiem.
Mam

Gordoniasty +67
Czy to nie jest k---a odrobine za wiele? #zalesie

źródło: temp_file815569782941353688
Pobierz
Tak się przedstawia aktualny graf mojego odchudzania.
#dieta #odchudzanie #tirzepatyd #mounjaro
źródło: IMG_4022
PobierzW tym roku znów zaczynam, znów się uda, i tym razem zmienie nawyki i zostanę przy nich.
@stuparevic xD do 73 chce zejść, może nawet niżej, ale zależy to od tego jak się będę czuł i na co organizm pozwoli.
@Varin Przy odchudzaniu najważniejsza jest głowa, tj. żeby ułożyć sobie dobrą relację z jedzeniem, co jest mega trudne w dzisiejszym świecie, gdzie na wyciągnięcie ręki jest tyle smacznego, łatwo dostępnego gówna. Sam cały czas się z tym mierzę też. Także trzymam mocno kciuki!
@maciejj: co to za apka do wprowadzania pomiarów? ps: nieźle z----------z xd
@maciejj: wierzchołki są połączone liniami, więc technicznie rzecz biorąc jest to graf, ale zasadniczo to raczej wykres
Appka nazywa się MY Weight. Dziś ją dopiero odkryłem, ale właśnie takiego czegoś szukałem.