Wpis z mikrobloga

@maciejj: Zajebiście, gratki! 2 lata temu mialem podobny, wszystko wrocilo bo nie zostalem przy lepszej diecie i znow zaczalem w--------c hamburgery i kebaby.

W tym roku znów zaczynam, znów się uda, i tym razem zmienie nawyki i zostanę przy nich.
  • Odpowiedz
  • 5
@ZydowskiPianista: dziękuję!

@stuparevic xD do 73 chce zejść, może nawet niżej, ale zależy to od tego jak się będę czuł i na co organizm pozwoli.

@Varin Przy odchudzaniu najważniejsza jest głowa, tj. żeby ułożyć sobie dobrą relację z jedzeniem, co jest mega trudne w dzisiejszym świecie, gdzie na wyciągnięcie ręki jest tyle smacznego, łatwo dostępnego gówna. Sam cały czas się z tym mierzę też. Także trzymam mocno kciuki!
  • Odpowiedz
@Varin: To autor napisał co w tym celu trzeba zrobić. Ułożyć relacje z jedzeniem. Schudnąć potrafi wiele osób a nie pamiętam ile ale chyba mniej niż 10% utrzymać. Bo po osiagnieciu docelowej wagi zaczynają znów w--------ć to co przed dietą. Odchudzanie wiąże się na stałe ze zmianą stylu życia. Trzeba polubić się z nieco innym żarciem, świadomie podchodzić do wybierania pół produktów i pogodzić się z jakąś aktywnością. Na pewno
  • Odpowiedz
  • 2
@Inozythol ziom, ale ja to dobrze wiem co trzeba, dzięki tak czy inaczej za rady. Ja już lvl 35+ więc przeżyłem kilka swoich faz na siłkę i zywienie, zawsze jak się człowiek zaprze to wszystko wychodzi ale często zycie wybija cie z torów... ale jak w koncu po kilku razach na dobre rzuciłem fajki kilka lat temu to i na dobre zamienię "w----------e jak wieprz" na zbalansowabe odżywianie ;) W 6
  • Odpowiedz
@Varin: wierzę, że jesteś w stanie za zrzucić i 40kg. Tylko jak pisałem, co sam potwierdziłeś, życie wybija z torów i waga wraca i tak się kończy i 90% odchudzających. Ja od ponad dwóch lat trzymam ten sam niski bf z jakimiś wahaniami, ale generalnie przez ostatnie lata zmieniałem miasto, robotę 2x, kupiłem mieszkanie, wykończyłem i wiele innych sytuacji miałem gdzie inni by obsrali miskę. Bo bywały tygodnie, że naprawdę
  • Odpowiedz