Aktywne Wpisy

darknightttt +229
Stan nfz - taka ciekawostka.
Koleżance wyszedł pozytywny test ciążowy. Z wyliczeń wychodzi 7/8 tydzień ciąży.
Zaczęłyśmy szukać lekarza i przychodni aby potwierdzić ciążę.
I uwaga to podsumowanie:
- pierwsza przychodnia z ginekologiem nie ma usg (a to przecież podstawowe narzędzie pracy)
- w drugiej termin na koniec sierpnia
Koleżance wyszedł pozytywny test ciążowy. Z wyliczeń wychodzi 7/8 tydzień ciąży.
Zaczęłyśmy szukać lekarza i przychodni aby potwierdzić ciążę.
I uwaga to podsumowanie:
- pierwsza przychodnia z ginekologiem nie ma usg (a to przecież podstawowe narzędzie pracy)
- w drugiej termin na koniec sierpnia

wybryk_natury +308

źródło: 9frzr4
PobierzKażdy komputerowiec jakiego poznałam nie umiał naprawić podstawowych rzeczy w domu, używać wkrętarki, sprawdzić poziomu oleju w samochodzie… można wymieniać bez końca.
Także gdzie do prawdziwej męskiej roboty gdzie trzeba coś umieć i mieć jakąś siłę
Mój kolega korpomenago zabrał się za jakieś drobne robótki w domu to próbował wbijać w sciane wkręty młotkiem xDD bo nie ogarniał że najpierw się wierci dziury pod kołki a potem wkręca te wkręty śrubokrętem/wkrętarką
@Zupa2255: Podobne doświadczenia. Kolega z pracy ostatnio kupił większe mieszkanie to mu kupiłem wkrętarkę w prezencie i powiedziałem że na pewno mu to ułatwi skręcanie mebli. Odpowiedział że nie wie co to jest, ale przekaże fachowcom i na pewno im się przyda.