Aktywne Wpisy

Zoyav +18
dlaczego piszcie osobom mieszkającym z rodzicami "wyprowadź się"? co jest złego w tym że ktoś mieszka z rodzicami nawet mając 30, 40 lat?
źródło: 4EC8D57D-5454-4828-AB5F-2B226D52AB06
Pobierz
Crypto Twitter właśnie eksplodował plotkami, że twórca Bitcoina, Satoshi Nakamoto, może wcale nie być mężczyzną, tylko… Daira Emma Hopwood, trans brytyjska kryptografka i jedna z pierwszych osób w zespole Zcash.
Powód zamieszania? W starych postach Satoshi wspomina nazwisko Hopwood, używa brytyjskiej pisowni, działa w strefie czasowej GMT, a jego wpisy o „key blinding” brzmią jak fragmenty kodu z dokumentacji Zcash.
#gielda #bitcoin #inwestycje #inwestowanie
Powód zamieszania? W starych postach Satoshi wspomina nazwisko Hopwood, używa brytyjskiej pisowni, działa w strefie czasowej GMT, a jego wpisy o „key blinding” brzmią jak fragmenty kodu z dokumentacji Zcash.
#gielda #bitcoin #inwestycje #inwestowanie
źródło: Satoshi Nakamoto
Pobierz

#ublock #ublockorigin #chrome #adblock
źródło: WhatsApp Image 2025-01-06 at 07.43.22_baa01b32
PobierzKorzystaniem z dobrodziejstw internetu. Wszystko zgodnie z prawem.
@
@GdzieJestBanan: bo w wielu przypadkach jest to niemożliwe. Często mam tak, że chcę obejrzeć dany film, który w kinie był przykładowo 15 lat temu, nie ma go w żadnym streamingu obecnie, wytwórnia nie udostępnia odpłatnie cyfrowych kopii bo podpisali umowę z netflixem czy innym HBO na wyłączność, jedyna opcja to ściągnięcie pocztą dvd ze stanów, którego i tak nie jestem w stanie już odtworzyć
@Smash: pamiętam jak kiedyś był artykuł na jakiejś stronie typu dobreporgramy czy coś takiego gdzie było o tym, że google w którejś aktualizacji zabronił dodawania rozszerzeń spoza strony Google (kiedyś można było dodać normalnie paczkę zip z dowolnej strony) i już wtedy spekulowano w komentarzach kiedy Google w--------i adblockery ze swojej strony xD
@wez_idz_sobie: Dokladnie tak jak mówi @.jest_agrest-nie_ma. Ładny przykład pytania z tezą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ach, czyli chłopczyk się spłakał i taktycznie s-------a bo nie ma