Aktywne Wpisy

#raportzpanstwasrodka, #popaswpieprz
Już tydzień, jak predzio nie wrzucił pospolitego, typowego GNIOTA.
Przyczyną tego stanu rzeczy jak myślę, może być to, że do Srajli dotarło /po ostatnim żebrolajcie predzia z blondie z Goleniowa/taka dziura/, że jest traktowana przez niego przedmiotowo. Predzio na jej oczach obściskiwał się z blondyną, ślinił do niej, a biedna Srajla stała obok urażona. Przy czym łysy na żebrolajcie stwierdza, że to "kwestia ilości hajsu",
Już tydzień, jak predzio nie wrzucił pospolitego, typowego GNIOTA.
Przyczyną tego stanu rzeczy jak myślę, może być to, że do Srajli dotarło /po ostatnim żebrolajcie predzia z blondie z Goleniowa/taka dziura/, że jest traktowana przez niego przedmiotowo. Predzio na jej oczach obściskiwał się z blondyną, ślinił do niej, a biedna Srajla stała obok urażona. Przy czym łysy na żebrolajcie stwierdza, że to "kwestia ilości hajsu",

źródło: Screenshot_20240609_215630_com.google.android.apps.photos
Pobierz
Mam takie koszty miesięczne i ciężko mi je jakoś zredukować i jestem ciekawy jak to wygląda u innych i czy mam się czym martwić ¯\(ツ)/¯
#pieniadze #oszczedzanie #pracbaza #jdg #inwestycje
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Lonate w skali roku te 2k nie jest problemem bo nadal mam co odkładać miesięcznie. Natomiast zastanawiam się jak żyją ludzie, którzy zarabiają 5-6k i mają mieszkanie i inne opłaty ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Prąd tez co miesiąc płacisz? A gdzie woda? Gdzie jakiś gaz albo inne źródło ciepła?
To musisz malo zarabiać skoro w koszta wpisujesz coś za 80zl ale podatek to sprawa marginalna( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pomijając już fakt, że w zestawieniu brakuje kilku pozycji.
2/10
XDDDDDDD
Wpis dotyczy wydatków miesięcznych, później coś jednak wydatkach rocznych.
A na pytanie czy nie liczy do kosztów podatku napisał że to marginalny wydatek.
@maryjuszpitagoras nie no gruzem bez sensu, mam prace gdzie dużo jeżdżę autem stąd te wydatki duże.