Aktywne Wpisy
cohh +252
Byłem dzisiaj w przychodni i postanowiłem skorzystać z prawa do pierwszeństwa w kolejce ze względu na posiadaną legitymacje honorowego dawcy krwi.
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Lukaszo5 +279
Mam takie koszty miesięczne i ciężko mi je jakoś zredukować i jestem ciekawy jak to wygląda u innych i czy mam się czym martwić ¯\(ツ)/¯
#pieniadze #oszczedzanie #pracbaza #jdg #inwestycje
źródło: image
PobierzRok 2010 już za nami - tyle teraz kosztuje życie.
@xetrov 1% wykup, dokładnie :) jeszcze 3 lata spłacania.
@Ulic_Qel_Droma jestem maniakiem motoryzacji i używam też tej furki do jazdy na torze bo to moja największa pasja. Nie kupiłem go dla kogoś tylko dla siebie :)
@Niebieski40 kurierem nie, ale dużo śmigam w pacy autem i jest to poniekąd moje narzędzie pracy. Musi być totalnie bezawaryjne bo bym ostro
1. Mało
2. Nic
3. Dużo
Skoro płacę 4800zł ubezpieczenia za auto, a excel zawiera koszty miesięczne.. to chyba ma sens uwzględnić tutaj 400zł. Czy dojście do takich wniosków przerasta przeciętnego mirka?
Co nie zmienia faktu, że Excel opa uposledzony srogo
Mnie w tydzień wychodzi cos koło 15 tysięcy, ale to żaden problem, bo nawet w miesiąc tyle nie zarabiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
¯_(ツ)_/¯
Rodzina 2+2. To tylko moje konto. Do tego dochodzi drugie ale w większości w gotówce. Oczywiście wydatki równe wplywom, bo wszystko co zostaje leci na giełdę i też wpada w wydatki.
Auto bez leasingu, dom bez kredytu i tak się powoli żyje w tej klasie średniej.
źródło: image_picker_45E30413-EDD5-4AFF-A22B-7D882485F112-40324-000005C2CA1C01B8
Pobierz