Wpis z mikrobloga

#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #java #programista25k #kryzysit #pracbaza

Rodzina Polskiego Messiego to idealny przykład 99% małżeństw w IT. Programista na B2B zakredytowany pod korek, pod mocnym pantoflem, który nawet nie może sobie wydać własnej kasy na konsolę i kupić nową Fifę 26 za 500zł, bo zabrania mu jego wredna, przeklinająca, ulana, bezrobotna żonka zarządzająca wspólnym kontem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) - więc musi robić jakieś wygibasy po kryjomu w swoim pokoju w tajemnicy przed żonką (powiedział jej że idzie zakuwać AWSa pod rozmowę by podreperować zarobki, bo wydatki we wspólnym koncie się nie spinają i żyją od 1 do 1).

W tym wszystkim najbardziej dzieci szkoda że powielą te toksyczne wzorce
nad__czlowiek - #programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #java #programist...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

"Ty kodoyebco p--------y! CRUDziarzu zayebany! Ty q--a myślisz że Stevem Jobsem jesteś grubasie yebany?"

@ViniciusZunior: "staraj sie dla mnie i wez drugi etat, bo jak Cie zostawie to w skarpetkach puszcze i bedziesz jeszcze alimenty bulić leniu zasrany jeden Ty!!!!"
  • Odpowiedz
Programista na B2B zakredytowany pod korek, pod mocnym pantoflem, który nawet nie może sobie wydać własnej kasy na konsolę i kupić nową Fifę 26 za 500zł, bo zabrania mu jego wredna, przeklinająca, ulana, bezrobotna żonka zarządzająca wspólnym kontem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

@nad__czlowiek: ale wam ten wykop ryje banie ( ͡
  • Odpowiedz
Coś w tym jest - przypomniała mi się rozmowa dwóch matek w pracy, że "jej córki to coś tam, coś tam". Pytam się, a co na to ojciec, a ona "stary to ma tylko pieniądze do domu przynosić" xd
  • Odpowiedz
To akurat z 60% małżeństw, gruba locha i manlet xD

@VaizardOmbre: Ktoś tu albo na reddicie pisał że od popularyzacji mema z grubą lochą i manletem zaczął cały czas zauważać takie pary i kisnąć i mnie też to dopadło xD Teraz luzik ale już się boję lata xD
  • Odpowiedz