Wpis z mikrobloga

@mariusz-madejczyk xd beka, mogę podlinkować 100 występów różnych polityków Konfederacji w Republice na żywo, gdzie o PO krótko a cały czas cisnęli PiS, co spotykało się z ogromnym oburzeniem zarówno prowadzących jak i siedzących obok polityków PiSu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Srajcie dalej taką tępą propagandą, boicie się jak ognia POPiSowcy, w końcu ile można liczyć na to, że ludzie trzeci raz się na szambo w postaci
  • Odpowiedz
@walciak

https://youtu.be/hgUKwU6HOok

a łap jeden pierwszy lepszy sprzed 9 miesięcy, nie oglądałem parę dni publicystyki bo sylwester, ale jeszcze do tygodnia temu zaręczam, że nadal cisną PiS w jego własnym bastionie. Nie licz, że faktycznie wrzucę 100 linków xD ale powiem, gdzie szukać - wszystkie starcia polityczne w Republice gdzie występuje 1v1 polityk Konfederacji i PiSu, oprócz tego większość publicystyki prowadzonej przez Adriana Klarenbacha "Po 9", "Po 10", "Po 11" i
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk: no właśnie przeszkadzało, dlatego nie chce powtórki. A Twoja logika jest jaka? Oświecisz nas? 8 lat władzy pisowskiej Ci przeszkadzało, więc teraz dasz pełnię władzy dla Tuska? Czyli czarne albo białe?
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk: mi też przeszkadzały mi te rzeczy co wymieniłeś, dlatego trzeba zmiany. PIS wymienia się władzą z PO od kiedy pamiętam. To nie jest zmiana. PIS miał już swój rząd i swojego prezydenta i co narobili? Nic ich wtedy nie powstrzymalo. Tak samo będzie z Tuskiem, już po roku zresztą było widać, że prawo, to on ma w dupie. Jak ma władze, to on jest prawem.
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk: oni dobrze wiedzą że gdy Trzask zasiądzie w belwederze, Pan Tusk oraz uśmiechnięci silni ludzie od Pana Bodnara i Pana Pułkownika w końcu zaczną w tym kraju robić porządek na poważnie. A wtedy kierunek Węgry i rząd na uchodźstwie( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
"Każdy byle nie Trzaskowski" - to jest niepojęte, że antysysstemowa, antypopisowa formacja stała się najtwardszym bastionem PISu.

@mariusz-madejczyk:
"To jest niepojęte że prawicowa formacja woli żeby wygrał Nawrocki czy Hołownia niż postępowy Trzaskowski" xD

który nie ma swojego zdania i nie wiadomo jakie ma poglady?

Przecież Rafau w kwestii np.:takiego kredytu BK0 robi równie tępe lawiracje co Nawrocki w sprawie Romanowskiego xD
https://wykop.pl/wpis/79611957/na-poczatku-listopada-pan-kandydat-na-urzad-prezyd
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk: trzask to będzie waszych dup jak zacznie robić dokładnie to samo co Duda tylko pod dyktando pewnego innego pana, w sumie mam to w dupie i chętnie się z was pośmieję jak wygra także tak - tylko czaskoski!
  • Odpowiedz