Wpis z mikrobloga

@mariusz-madejczyk wyglądają jakby byli przybudówką Kaczyńskiego bo są przybudówką Kaczyńskiego. To że są dogadani na koalicję i nie będą atakować pisu jest wiadome już od czasu maili Dworczyka.
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk: bardzo dobrze mówi. Też jeszcze rok temu chciałem żeby pisowcy w końcu poszli na śmietnik historii ale po roku nie podoba mi się jeszcze bardziej co się o--------a. Ja wiem, że wy macie tutaj jakiś Gwóźdź w mózgu i jak ktoś tylko jest przeciw waszej ukochanej partii to jest pisiorem, nazista czy kimś tam ale dowiecie się, że świat nie jest czarno biały jak skończycie szkołę (
  • Odpowiedz
@Dupa01
Zdajesz sobie sprawę, że pisowski prezydent uniemożliwi rozliczenie PIS a jest niemal pewne kto będzie w II turze?

I teraz poproszę o fikołka, że konfa nie gra z PIS w ważnych sprawach systemowych.
  • Odpowiedz
@KOLEGAMAMY: nikt się nie boi konfy, bo klasycznie memcen w wyborach będzie miał <10% xd to po prostu beka, że elektorat konfy serio myśli, że oni chcą wywrócić stolik xd
  • Odpowiedz
  • 0
@galicjanin Stary beton gardzi młodym betonem i vice versa. Aż dziwne, że Kaczyński nie dogadał się na poparcie Bosaka w zamian za nietykalność pisu i wspólną koalicję w przyszłości.

Przecież ten kandydat pisu to porażka i nie przekona żadnego niezdecydowanego. Wyborcy Konfederacji i częściowo pisu zwyczajnie nie wyjdą z domu w dniu wyborów.
  • Odpowiedz
po roku nie podoba mi się jeszcze bardziej co się o--------a.

@Riiuku: a co się o--------a co jest gorsze niż wtedy? Że przestali sprzedawać wizy na straganach w Azji i Afryce, czy że ścigają pisowców za przestępstwa?
  • Odpowiedz