Wpis z mikrobloga

@Chrysopoeia

Nie mam juz sily. Wezcie mi powiedzcie czy to ja jestem nienormalny czy moj juz chyba byly #rozowypasek. Niestety ogladala sobie jakiegos reelsa na ig i tam byla jakas para emerytow i sie zaczela pytac czy my tez bedziemy tak dlugo razem xDD No ja generalnie bardzo nie lubie takiego pustego p---------a, bo 99% par p------i sobie take banały że WIELKA MIŁOŚĆ DO KOŃCA ŚWIATA, a potem
  • Odpowiedz
@Chrysopoeia: nie wiem ile masz lat, ale jakbym miał obstawiać to nie więcej niż 15… lepiej dla was jak różowa po tej przerwie już nie będzie chciała wracać
  • Odpowiedz
@Chrysopoeia: rel, dlatego wchodzenie w związek to średni ruch. Baby są zbyt emocjonalna a chłop czasami zbyt zimny i trzeba się użerać z takim p----------m. A jak powiesz nawet że Jasne że chcę być tobą do końca życia ale c--j wie co się może wydarzyć w przyszłości i dajesz realistyczną odpowiedź to foch, bo wydaje jej się że jej związek jest jakiś wyjątkowy xD
  • Odpowiedz
@RyanWolf: żaden związek nie jest wyjatkowy, wiązanie się w pary u gatunku ludzkiego jest normalne, a piszesz jakby kazdy był. no chyba że któraś strona znęca się na drugą to wtedy jest, wyjatkowo patologiczny.
  • Odpowiedz
"Mam nadzieję, ale pewnie nie dożyjemy". ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak będzie drążyć dalej to mówisz słodkie pustosłowie i robisz swoje. Może nawet byłeś nastawiony na krótkoterminowy związek, a widać laska liczyła na coś więcej. A może szukała pretekstu do rozstania, kto tam może wiedzieć. Ty byłeś na miejscu, a nie my.
  • Odpowiedz