Aktywne Wpisy
SmutnoMi +2
#kryptowaluty #gielda #inwestowanie #pytanie
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.

Kalifat +2
Kto tu ma pierwszeństwo?
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
źródło: image_picker_99903BE2-D11E-4FEC-BB35-E7F25E9C4554-96155-00001D448AA3AE94
Pobierz

No i mam problem ze znalezieniem przykładów. Jedynie co mi przychodzi do głowy to Selene z Returnala i The Boss z MGS3, ale to bardziej postaci mające 40-49 lat. Jeżeli występuje bohaterka to zazwyczaj jest dwudziestokilkuletnia lub w ekstremalnym przypadku ~35 lat i mówimy tutaj o jakiś stuletnich czarodziejkach.
Brakuje takich kobiecych odpowiedników Joela z TLOU, który ma ponad 50 lat czy Decarda Caina, czyli postaci w zaawansowanym wieku.
#wiedzmin #pcmasterrace #gry #konsole
źródło: b2690dca64f287dcc2e075290313dd55835caea28e9544b98c9f4f8c8fd484ce
PobierzA wyszło już tyle absurdalnych symulatorów. Ja chce grać silnym wieśkiem który ubija potwory, leje po mordach wieśniaków, zalicza wieśniaczki i chleje do upadłego. A nie jakąś starą babę z PMSem jęczącą po każdym ciosie potwora i walczącą z podrywającymi ją facetami.
Czyli Redzi są prekursorami w tworzeniu starych bab.
@Lieutenant_Kim: no nie ma i to wcale nie bez powodu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
rogue to moja ulubiona postać. żadne tam opcje romansowe, dajcie mi rogue i będzie ok 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
@Lieutenant_Kim: przypomina mi się Antonia z Lies of P i chociaż to NPC, to jej rola w wątku fabularnym jest nieoceniona.
@Lieutenant_Kim: bo rynek gier 3A to komercha a większość konsumentów jest płytka jak woda w kałuży.
@andbatros: https://store.steampowered.com/app/1053680/Granny_Simulator/?l=polish
źródło: 1000001839
Pobierz