Wpis z mikrobloga

Można rozwiązać to w łatwiejszy spsoób a nie w taki że idziesz do automatu,

@Satan_Was_a_Babyboomer: ja sobie podjeżdżam przy chodniku po drodze i z auta klikam bilecik na automacie ( ͡° ͜ʖ ͡°) generalnie wszędzie powinni na lidlach tak zrobić, żeby sobie autem podjechać i elo
  • Odpowiedz
@Satan_Was_a_Babyboomer: @ksy3 u mnie w Auchan był przez dłuższy czas te paragony nie działały. Przykładałem, a wyjście się nie otwierało (potem się okazało, że trzeba bokiem XD). Ja uznawał em, że skoro zapłaciłem za zakupy, to nie mogą mnie zatrzymywać w sklepie i za każdym razem jak się nie otworzyło to po prostu taranowalem tę bramkę. Ona piszczała, a ja wychodziłem niezaczepiany przez nikogo.
  • Odpowiedz
wspaniala sprawa z tymi biletami, przynajmniej zawsze jest duzo miejsca do parkowania. Koniecznosc zeskanowania paragonu? A komu to przeszkadza, chyba tylko zlodziejom xD

@Zdzichu_alkoholik: To niech sobie zatrudnią ochroniarza, bo wymaganie skanowania paragonów jest wątpliwie zgodne z prawem. Co raz więcej obowiązków sklepy przerzucają na klientów, a ten się cieszy jeszcze.
  • Odpowiedz
@Valkir: Ja tam wybrałem jako rodzaj płatności blik, nie wpisałem nawet kodu i przeszło dalej. Wczoraj używałem apki i nadal o nic mnie nie pytało.
  • Odpowiedz
@Satan_Was_a_Babyboomer no jesteś jak zwierzę, bo dałeś się zagonić do klatki mentalnej.
Protip nr 1: nie bierz biletu, bo i tak nikt ci nic nie udowodni, nawet przed sądem
Protip nr 2: z tego co kojarzę to istnieją jeszcze bankomaty, u mnie są nawet przed tym całym lidlem, kuflandem, auchanem, netto czy jakimkolwiek sklepem. Idziesz, wypłacasz 100, 150, 200 zł, idziesz do sklepu i po wybraniu produktów kierujesz kroki do zwykłej
  • Odpowiedz
@Satan_Was_a_Babyboomer: to nie bierz tego biletu i idź rób zakupy, jak dostaniesz mandat bo akurat trafisz jak podjedzie parkingowy kanar to później w 5 minut wyślesz paragon z zakupów i po madancie. Na pewno jest to szybsze niż łażenie z tymi biletami, a "mandat" to dostaniesz raz na jakiś czas.
  • Odpowiedz
@Satan_Was_a_Babyboomer: no matrix, folwark zwierzecy etc. zanim wjedziesz na parking musisz o 22 odstać na 4 sygnalizatorach po 3 min. Kiedy totalnie nikogo nie ma na ulicy oprócz ciebie. Jak nie odstoisz to kamera ci wlepi mandat za jazdę na czerwonym. Obey
  • Odpowiedz
@Satan_Was_a_Babyboomer:
gigachad biedronka: żadnych bramek, żadnych parkometrów, żadnych granic,
kasy samoobsługowe z rozpoznawaniem obrazu,
dostępność produktów w sklepie sprawdź se w apce przed zakupami,
skaner ceny w apce,
promocje takie że niemcy od nich
  • Odpowiedz