Aktywne Wpisy

wiesiu2 +276
CyberFolks właśnie próbowało "po cichu" podmienić mi pakiet serwera. Budzę się rano, a w skrzynce mail z informacją o kończącej się usłudze i fakturą na 1 099,00 zł netto – za hosting „wp_FLY”, którego nigdy nie zamawiałem. Loguję się do panelu, a tam okazuje się, że zamiast dotychczasowego pakietu za 699 zł netto, nagle mam coś droższego o 400 zł. Tego typu zagrywki kojarzyły mi się dotąd z #homepl czy
źródło: cf
Pobierz
tojapaweu +1
Mireczki, co byście wybrali z tej dwójki? Oba auta około 2020 roku. No chyba, że coś innego podobnego polecicie? Zależy mi i na mocy i wyglądzie i ładnym środku.
Audi S5 vs BMW m340i
#samochody #motoryzacja #pytanie #kiciochpyta
Audi S5 vs BMW m340i
#samochody #motoryzacja #pytanie #kiciochpyta
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Podjeżdżam na parking Lidla, muszę wziąć jakiś c-----y bilecik bo inaczej ktoś mi bezprawnie da opłatę dodatkową w wysokości 150 zł xD później muszę skanować paragon by udowodnić ze nie jestem złodziejem.
To wgl legalne jest?
#oswiadczenie #gownowpis #lidl #biedronka
To gowno. Nic nie trzeba placic.
XD
@Satan_Was_a_Babyboomer: Dlatego mimo, że mijam 2 Lidle jadąc do domu, to wolę 2 osiedlowe Biedronki.
W obu Lidlach parkometry i bramki. W Biedronkach normalne parkingi bez bilecików, kasy bez
@Satan_Was_a_Babyboomer: Po prostu jesteś zwierzęciem w zagrodzie. Ty już jesteś wytresowany, więc przeszkadza Ci, że reszta wciąż wymaga tresury.
@Satan_Was_a_Babyboomer: jakby polactwo nie miało tendencji do urządzania sobie darmowych parkingów z prywatnych posesji to nikt nigdzie by tych systemów biletowych nie stosował, a w przypadku większości sklepów drogi dojazdowe są takie że nie ma jak postawić szlabanu połączanego z biletomatem bo wszystko wokół by się korkowało
@Satan_Was_a_Babyboomer: gdyby nie te bileciki to bys sobie nie podejzdzal, bo cala okolica by tam parkowala, zamykam temat
Komentarz usunięty przez moderatora