Wpis z mikrobloga

• 0
@granulat_dla_POsmaku nie poczuć kontekstu, z którego wynika że nikt tu nie porównuje lidla do lotniska tylko wskazuję na inną sytuację, gdy ludzi traktuje się jak bydło, to trzeba mieć iq półułomka. I przy okazji być bydłem
  • Odpowiedz
@Satan_Was_a_Babyboomer kiedyś dostałem od nich mandat, nie zapłaciłem i nic dalej się nie wydarzyło. Czytałem, że te firmy nie maja prawa uzyskać informacji dot. właściciela pojazdu (np. z cepik), więc dopóki samemu nie przekaże im się informacji to nic nie mogą zrobić.Ale gdy już uzyskają Twoje dane to prawdopodobnie mogą wystawić wezwanie do zapłaty. Dlatego też jak dostaniecie mandat nie piszcie żadnych wyjaśnień, bo w formularzu kontaktowym chcą uzyskać od was
  • Odpowiedz
protip mordeczki: klikacie sobie w apce bilet i wchodzicie jak do sklepu jak krol, a potwierdzenie splywa sobie mailem
  • Odpowiedz
@Satan_Was_a_Babyboomer a j---e mnie ten bilecik. Dostałem mandat od nich w 2020 i w------e w to miałem, nigdy nic nie przyszło. Bo to nie jest mandat nawet, nie wypisuje tego ani policja ani straż miejska tylko jakaś prywatna firemka. Taka to se może.
  • Odpowiedz
Podjeżdżam na parking Lidla, muszę wziąć jakiś c-----y bilecik

@Satan_Was_a_Babyboomer: jakby polactwo nie miało tendencji do urządzania sobie darmowych parkingów z prywatnych posesji to nikt nigdzie by tych systemów biletowych nie stosował, a w przypadku większości sklepów drogi dojazdowe są takie że nie ma jak postawić szlabanu połączanego z biletomatem bo wszystko wokół by się korkowało
  • Odpowiedz
  • 0
był sobie kiedyś ułomek, miał pół inteligencji. podszedł do niego półułomek, co miał ćwierć inteligencji i poprosił spleśniałego chleba. Ale stara powiedziała wtedy @granulat_dla_POsmaku "nic z tego darmozjadzie, logika u Ciebie kuleje, to nie będziesz jadł"
  • Odpowiedz