Zaczynam się czuć pomału jak jakieś zwierzę w zagrodzie. Podjeżdżam na parking Lidla, muszę wziąć jakiś c-----y bilecik bo inaczej ktoś mi bezprawnie da opłatę dodatkową w wysokości 150 zł xD później muszę skanować paragon by udowodnić ze nie jestem złodziejem.
@Hopsa: oczywiscie trzeba zapłacić, roznica w tych wyrokach ktore sie "udały" była taka, ze nie było szlabanu oddzielajacego parking prywatny od publicznego miejsca i to wszystko.
@Satan_Was_a_Babyboomer: wspaniala sprawa z tymi biletami, przynajmniej zawsze jest duzo miejsca do parkowania. Koniecznosc zeskanowania paragonu? A komu to przeszkadza, chyba tylko zlodziejom xD
Podjeżdżam na parking Lidla, muszę wziąć jakiś c-----y bilecik bo inaczej ktoś mi bezprawnie da opłatę dodatkową
@Satan_Was_a_Babyboomer: u mnie przynajmniej jest miejsce od tego czasu. Pretensje miej do dziadów z bloków obok co sobie prywatny parking robili z takich parkingów.
@Satan_Was_a_Babyboomer panie bez tego byś nie zaparkował wcale bo małpy by sobie zrobiły darmowy parking osiedla developerskiego. Ciesz sie że cie nie trzepią przy wyjściu bo polqcy to złodzieje. Następnym razem lepiej sobie wybierz miejsce do życia
@Satan_Was_a_Babyboomer: appka apcoa nigdy nie pobierasz biletu. A dlaczego tak jest? Bo mieszkańcy obok albo ludzie pracujący robili sobie parking. W Lidlu skanujesz paragon i sam sobie zakupy? Idź do zwykłej kasy. Pewnie ludzie wchodzili i w chwili nieuwagi coś wynosili.
Nic nie stoi na przeszkodzie jeździć do jakiegoś Aldi czy innego spara albo zamawiać zakupy przez neta. No chyba, że lubisz tracić czas. Na kasowanie swoich zakupów, branie bilecików
@Satan_Was_a_Babyboomer: @GodlessMike słowo klucz - aplikacja. Każdy jeden ma pewnie super hiper smartfona w kieszeni a aplikacji do parkowania nie pobiorą i wolicie narzekać w internecie
Podjeżdżam na parking Lidla, muszę wziąć jakiś c-----y bilecik bo inaczej ktoś mi bezprawnie da opłatę dodatkową w wysokości 150 zł xD później muszę skanować paragon by udowodnić ze nie jestem złodziejem.
To wgl legalne jest?
#oswiadczenie #gownowpis #lidl #biedronka
@Satan_Was_a_Babyboomer: mordo, jestesmy jedynym zwierzeciem, ktore placi za zycie na ziemi, juz od dawna jestes w tej zagrodzie
@Satan_Was_a_Babyboomer: u mnie przynajmniej jest miejsce od tego czasu. Pretensje miej do dziadów z bloków obok co sobie prywatny parking robili z takich parkingów.
Następnym razem lepiej sobie wybierz miejsce do życia
Hahahah, jak niby udowadniają, że zawarli umowę z tą konkretną osobą która prowadziła ten konkretny samochód? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Masz tu mecenasa, wyjaśni Ci wszystko a potem przestań powielać bzdury
https://youtu.be/fSGq9CswWu0?si=V3vftcoZ4gAqGWTh
Już myślałam, że moje 5 lat prawa poszło w piach
Nic nie stoi na przeszkodzie jeździć do jakiegoś Aldi czy innego spara albo zamawiać zakupy przez neta. No chyba, że lubisz tracić czas. Na kasowanie swoich zakupów, branie bilecików