Wpis z mikrobloga

"Wycofanie" się z programu na pół roku żeby Trzaskowski nie musiał podczas kampanii odpowiadać na pytania o BK0?

Nie z tagiem te numery ( ͡º ͜ʖ͡º)

#nieruchomosci
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Czoso bez sensu. Przecież powiedzieli ze w 2025 wrócą z nową ofertą to raz. A dwa w jaki sposób cięcie bk0 uniemożliwia zapytanie kandydata jak zapatruje się na takie pomysły jak dopłacanie bankom i deweloperom
  • Odpowiedz
@Tagliacozzo: Nie no jak Ty uważasz, że Karolek 'Jadę udawać godzinkę pomoc powodzianom, a potem pójdę chwilkę poudawać Rambo w dresikach' Nawrocki nie będzie sterowany przez starego capa z kotem z Nowogrodzkiej to dobrze radzę odstaw Kanał Ziobro tfu znaczy się Zero albo co tym tam oglądasz po nocach.
  • Odpowiedz
"Planeta się pali" ja to p------e, lewackie kocmołuchy, ko na niego zagłosuje z moich znajomych jest debilem i będę miał z niego niezły ubaw. Uważam że od ostatnich wyborów ubyło mu głosów, chyba że przybyło zidiociałej młodzieży.
  • Odpowiedz
@jozef-dzierzynski: haha, dajesz jakies kontrowersyjne wypowiedzi brauna, no pogratulować myślenia. Ja póki co oceniam działania, a nie pieprzenie polityków i wychodzi jednak na to, że dobra UE dalej robi biznesy z rosją ;c

głosuj sobie dalej na durniów z magdalenki, na pewno tobie i twoim dzieciom będzie się z roku na rok lepiej żyło haha
  • Odpowiedz
@malinq: ja atakuję werbalnie? Widzę, że ktoś tutaj wali hipokryzją nazywając mnie przygłupem :) no to żeś poleciał. Właśnie populizmem jest wasze gadanie. Sensowny wzrost gospodarczy osiągnęliśmy za ostatnich rządów PIS. Wcześniejsze rządy to tylko wyprzedawanie SSP i złodziejska łapa na OFE przez ryżego. PIS zrobił wzrost, ale nakradł co nie każdemu musi się podobać. :)
  • Odpowiedz