@Tagliacozzo: w pierwszej na Hołownie w drugiej przeciwko ludziom którzy wprowadzili bk2% Swoją drogą jak myślicie że na tagu nie ma takich pisowskich s-wysynów jak pan @Tagliacozzo to jesteście w błędzie
@cyjannn: jak czytam na tym tagu ludzi którzy w walce przeciw wprowadzeniu 0% (z którego rząd oficjalnie się wycofuje) są gotowi głosować na partię która wprowadziła kredyt 2 procent to zaczynam odnosić wrażenie że na tagu dzieje się jakiś pisowski PsyOp.
@Sen_Na_Jawie: ja jeszcze miałem wątpliwości, ale w momencie jak zaczęło się powolne naganianie na "kandydata obywatelskiego" to zapaliła się czerwona lampka.
Zrozumiałbym Hołownię (od początku przeciw 0%), lewicę (no dobra ale więcej hajsu na budowanie socjalne) albo nawet konfederację (w sumie nie wiem jakie mają podejście xD) ale głosowanie na ciołka z partii która bez patrzenia na jęczenie ludzi w internecie wprowadziła z buta kredyt 2% dlatego że obecna koalicja
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Nie z tagiem te numery ( ͡º ͜ʖ͡º)
#nieruchomosci
@Mirastrzymajsie: Ten z obywatelskiego nadania.
Jeżeli pan N. jest tym kandydatem obywatelskim, to niestety ale obywatel Kaczyński nie ma już mocy w tym kraju na ustawianie rzeczywistości
Swoją drogą jak myślicie że na tagu nie ma takich pisowskich s-wysynów jak pan @Tagliacozzo to jesteście w błędzie
@Czoso: 6 miesięcy to już bardzo dużo, i może się okazać, że zdąży to jebnąć.
Zrozumiałbym Hołownię (od początku przeciw 0%), lewicę (no dobra ale więcej hajsu na budowanie socjalne) albo nawet konfederację (w sumie nie wiem jakie mają podejście xD) ale głosowanie na ciołka z partii która bez patrzenia na jęczenie ludzi w internecie wprowadziła z buta kredyt 2% dlatego że obecna koalicja