Aktywne Wpisy

MonazoPL +108
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1060
Pobierz
Czoso +170
Bawią mnie argumenty lekarzy "ale nie każdy zarabia 100k!".
Oni wzięli to 100k na sztandary, bo 40-50k to już dla nich zwykla normalna, akceptowalna pensja xD
Wiadomo, inżynier z 10 letnim doswiadczeniem niech projektuje most i stadion za 10-15k brutto, a lekarz za 40-50k i jest wszystko dobrze.
"Ale
Oni wzięli to 100k na sztandary, bo 40-50k to już dla nich zwykla normalna, akceptowalna pensja xD
Wiadomo, inżynier z 10 letnim doswiadczeniem niech projektuje most i stadion za 10-15k brutto, a lekarz za 40-50k i jest wszystko dobrze.
"Ale

Nie z tagiem te numery ( ͡º ͜ʖ͡º)
#nieruchomosci
Hołownia dał się poznać jako przystawka Tuska, ale na pewno będzie to lepsza opcja niż Trzaskowski.
O Nawrockim nie wspominam, bo u niego ryzyko podpisania tego gówna będzie równie wysokie co u Trzaskowskiego.
Ze wszystkich kandydatów jedynie Mentzen jest 100% pewnym
@BronekLowcaStoneg: dlatego blokuje bk0%? konfiarz, uspokój sie, po co kłamiesz? Po co promujesz partie prorosyjskich przygłupów?
Ale głosowanie na partię, która wprowadzi bk0% już masochizmem nie jest?
@Tagliacozzo: też myślałem o głosie na Hołownię, bo przecież nie mówisz o nowogrodzkim co nie? XDD
@BronekLowcaStoneg: to nie populizm, to fakt. Populizmy to walą konfiarze, zazwyczaj kłamiąc. Idź zalajkuj berkowiczowi jakiś post na twitterku to zobaczysz te swoje ukochane populizmy
źródło: jj8ezbk4983e1
Pobierz@BronekLowcaStoneg: to nie głosuj na prorosyjskich przygłupów
I nie wiem dlaczego nazywasz masochizmem głosowanie na partie za których Polska była jednym z najszybciej rozwijających się krajów świata przez ostatnie 30 lat. To według Ciebie jest masochizm? Jak Polska jest liderem jeśli chodzi o tempo rozwoju?
Dziwne, że bronisz konfy przed nazywaniem ją prorosyjską, podczas gdy sam mówisz, że bolą Cię rządy które umożliwiły nam jeden z największych
Ja wiem od kogo wy są ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
źródło: 1000007084
PobierzKomentarz usunięty przez autora