Wpis z mikrobloga

#gry #wiedzmin Ciri jako główna bohaterka nawet spoko. Nie jestem też ortodoksem i nie przeszkadza mi, że jakoś przeszła próbę traw... bardziej mnie ubodło, że z wiekiem... "zkartoflała" na twarzy ¯\(ツ)/¯.
2Girls_1Cup - #gry #wiedzmin Ciri jako główna bohaterka nawet spoko. Nie jestem też o...

źródło: cirilla

Pobierz
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@2Girls_1Cup: Przeszła próbę traw i to niejedną. Strasznie spuchła na twarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ciekawie, które trawy były użyte - te z podkategorii Jagermaister czy może podkategoria 999?( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
przeszła próbę traw... bardziej mnie ubodło, że z wiekiem... "zkartoflała" na twarzy ¯\(ツ)/¯.

@2Girls_1Cup: jak już to zgodnie z zasadami słowotwórstwa "skartoflała", tak samo jak np gra została "spolonizowana", a nie "zpoloniziwana"
  • Odpowiedz
Ciekawie, które trawy były użyte - te z podkategorii Jagermaister czy może podkategoria 999?( ͡° ͜ʖ ͡°)

@mariecziek: Trawa jedzona przez żubry, w odpowiednim konserwancie żeby uzyskać wyciąg odpowiedniej mocy
  • Odpowiedz
zobacz sobie morde geralta na trailerze w3 a to co finalnie mieliśmy w grze

@popson95: tak, tylko że w przypadku Ciri mają przecież już szablon wyglądu z W3 a wtedy Geralt z trailera był pierwszy, potem W3
  • Odpowiedz