✨️ Obserwuj #mirkoanonim Siemka myślę nad kupnem #zloto za 20 tysięcy mam w pracy możliwość wzięcia kredytu 0% na 20 tysięcy i myślę czy go nie wziąć i kupić za to coś co będzie stabilne, wiadomo pieniądz traci na wartości a i tak będę musiał oddać tyle ile wziąłem co warto kupić za to jak myślicie #pieniadze #kredyt
@mirko_anonim: kup ale nie zesraj się jak spadnie 10-20% tylko trzymaj i nie sprzedawaj. Za ileś lat będziesz na plusie. (To nie jest porada inwestycyjna)
@mirko_anonim: Złoto to zawsze solidna inwestycja, ale warto pamiętać o dywersyfikacji portfela inwestycyjnego. To szczególnie dobry moment, by rozważyć zakup srebra i platyny na VAT-marży – od przyszłego roku te metale zostaną objęte 23% VAT-em, co potencjalnie wpłynie na ich cenę.
Dywersyfikacja to świetny sposób na zabezpieczenie kapitału – pozwala chronić Twoje środki niezależnie od sytuacji na rynku. Dysponując kwotą 20 tysięcy złotych, możesz efektywnie rozłożyć inwestycje między różne metale
Siemka myślę nad kupnem #zloto za 20 tysięcy mam w pracy możliwość wzięcia kredytu 0% na 20 tysięcy i myślę czy go nie wziąć i kupić za to coś co będzie stabilne, wiadomo pieniądz traci na wartości a i tak będę musiał oddać tyle ile wziąłem co warto kupić za to jak myślicie
#pieniadze #kredyt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Dywersyfikacja to świetny sposób na zabezpieczenie kapitału – pozwala chronić Twoje środki niezależnie od sytuacji na rynku. Dysponując kwotą 20 tysięcy złotych, możesz efektywnie rozłożyć inwestycje między różne metale
<Machajacypapaj.jpg>