Aktywne Wpisy

cheture +512
mam takiego chłopa w klatce co myślałam że nigdy nikomu dzień dobry nie mówi ani nie odpowiada więc ja też już czasem mówiłam czasem nie różnie to bywało a ostatnio się przyjrzałam i on mówi bo wargi mu się machają tylko że bardzo cicho i ogółem on smutny zawsze taki jakiś chodzi i od momentu tego odkrycia mówię zawsze mu pierwsza i się uśmiecham no i widzowie dzisiaj stał się sukces otóż

sprynek +464
Gość wrzucił
Na Facebooku posta że bus zastawił cały chodnik, a w komentarzach jadą po nim od k o n f i d e n t o w i spoleczniakow XD ahh ta polska mentalność #samochodoza #konfitura #samochody
Na Facebooku posta że bus zastawił cały chodnik, a w komentarzach jadą po nim od k o n f i d e n t o w i spoleczniakow XD ahh ta polska mentalność #samochodoza #konfitura #samochody
źródło: IMG_6149
Pobierz

#programista50k #programista15k #pracait
no i gratulacje!
źródło: bait
Pobierz@Mannequeen: Aż zbyt dobry bejt, nikt nie zauważył ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Szczuroskoczek_:
To chyba jak się ma 4-dniowy tydzień pracy. Jak zasuwasz całe 5 dni w tygodniu to cię okradają.
@Mannequeen: Jaka pensja? Jaka pensja?
Jesteś właścicielem przedsiębiorstwa, które odpowiada za to, co tam wyprodukujecie ;)
@Szczuroskoczek_: w tydzien swiateczny, normalne 5dni pracy to kolo 100k ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Hmm… Twoje nowe połączenia neuronowe szaleją. Ciekawi mnie co za zaburzeniempsychivzne powoduje u podludzikow takie zachowanie :)
źródło: IMG_2411
Pobierz