Wpis z mikrobloga

@Mokotowski przecież mualanem jest często inna osoba o czym sam ksiazulo mówił w jednym z filmików - powiedział coś w stylu 'dzis mualan który jest z nami pierwszy raz' i było w odcinku na przestrzeni ostatnich 2 miesięcy
  • Odpowiedz
@wooster: człowieku, chodzisz po wykopie i tylko narzekasz XD a tu to już w ogóle absurd gdzie narzekasz, że pod tym wpisem jest 50 komentarzy ale zapomniałeś, że 4 z nich są Twoje XDD
  • Odpowiedz
ludzie oglądają jak ktoś żre kebab, teraz wszyscy recenzują bułę z mielonym zalaną sosem czosnkowym. Kilka lat temu w mam talent był gość co jadł bigos na czas i odziwo publika była w euforii. Najlepszy jest "Fornal" zawsze mu wszystko smakuje, a jego brzuszek jest ewidentnie zadowolony
  • Odpowiedz
w sumie ledwo zaczęła się promocja jego postaci a tu już taka wtopa, że muszą znaleźć kogoś nowego xd

@odyn88: chyba nie muszą, po ich testach faworyzacji już raczej to zjawisko nie występuje.
  • Odpowiedz
Albo to celowy zabieg, by zaspokoić ciekawość wścibskich jakimś losowym typkiem ;)

@Soczi: jeśli celowy zabieg, to raczej po to, żeby mieć pretekst do wywalenia go. Ostatnio było sporo komentarzy, że jest irytujący i jego rola powinna się kończyć na dostarczaniu żarcia. Sam jestem tego samego zdania.
  • Odpowiedz
@slapdash:widzisz błędy innych, a swoich nie zauważasz. Sądząc po ilości plusów, kogoś to jednak obchodzi w przeciwieństwie do twoich akcji na wykopie, gdzie zazwyczaj jest to puszczono w eter i tylko marnujesz przestrzeń dyskową wykopowym serwerom
  • Odpowiedz
@Mokotowski: plus za tagowanie tego 'gowno mnie to obchodzi' - dzięki temu szybko mogę pozbyć się tego 'gowno mnie to obchodzi' i nie widziec wiecej tego na swojej tablicy. Szacun Mirku
  • Odpowiedz