Wpis z mikrobloga

Szczerze mówiąc, wygląda dokładnie tak irytująco, jak sobie wyobrażałem, słysząc jego zmanierowane wypowiedzi xD

@Clermont: a się okaże, że tak naprawdę to tylko jakiś losowy typek podstawiony w odcinku, żeby zmylić trop ( ͡° ͜ʖ ͡°)

strzelam że nie widziałeś tagów i nie wiesz jak działa czarnolista

@Ilirian: ale wiesz, że jak książula nie oglądam to nie muszę dawać tagu na czarną? Chociażby dlatego,
  • Odpowiedz
@Mokotowski: no i co, teraz w każdej kebabowni w Polsce będą jego zdjęcia w razie co? Oni też już p-------a dostają na punkcie swojej sławy. Chodzą z dużą kamerą i mocnym oświetleniem do jakiś bud podejrzanych i dziwią się, że tamci są zdezorientowani i robią im żarcie pod kamerę. Jakby nie chodziło tylko o robienie wokół siebie szumu jacy to oni nie są sławni i przebiegli, to by gopro sobie
  • Odpowiedz
mnie to przeraża, że są ludzie, którzy ekscytują się jakimiś ludkami, którzy chodzą, jedzą kebaby i mówią, czy jest dobry, czy niedobry. I wcale nie są przy tym nawet odrobinę zabawni.

@wooster: To jest content na odmóżdżenie
  • Odpowiedz
@wooster: O jezu, kolejny wolnomyśliciel, co to ogląda jedynie same rozwijające intelekt rzeczy i patrzy z pogardą na plebs, co sobie przy jedzeniu obejrzy gości jedzących kebsa. Uwielbiam takich.
  • Odpowiedz
@Creed-Bratton nie, nikt się nie ekscytuje, wcale. Jakiś screen, gdzie widać twarz gościa, który jest nowy na kanale i tu jest wielka sensacja, 4 news w gorących na mikroblogu i 50 komentarzy. Zero zainteresowania, faktycznie. Czemu taki jestem.. no nie wiem, po prostu.
  • Odpowiedz
a oni mają wywalone na to :) Nie poprawili, nie kombinują z ukrywaniem filmu, więc rozejdzie się bez większego echa. Albo to celowy zabieg, by zaspokoić ciekawość wścibskich jakimś losowym typkiem ;)

@Soczi: Nieprawda. Ten akurat moment już naprawili. Komentarz dotyczy tego, że jakaś 1/3 odcinka jest niepotrzebnie wyblurowana.
  • Odpowiedz