Wpis z mikrobloga

@WiesniakzPowolania: a co mają mówić? Że sraja za domem? Że nie ma nic normalnego do żarcia? Że są coraz bardziej odcięci od technologii?

Putin zaprowadził ruskich nad przepaść na którą nie byli od czasu rozpadu związku radzieckiego i obstawiam że tak właśnie może się to skończyć. Amerykańskie służby bez jednego wystrzału mogą wyzwolić podział i separatystyczne zapędy w rosji. Skoro ogarnęli Syrię to tym bardziej mogą pomóc wolnym ludziom w
  • Odpowiedz
@Grooveer: GRUwerku, ja tu jestem dłużej niż ty i doskonale wiem co i o czym pisałeś. Zwłaszcza, że przyglądam się wam uważniej co robicie na tym koncie odkąd ktoś tam poszedł po rozum do głowy i zmieniliście tępą propagandę na subtelną. Momentami aż podziwiałem jaka sprytna.
A co do Ukrainy. Ukraina już wygrała. Być może chwilowo zajmiecie ten wschód co zdobyliscie. Ale w końcu go oddacie
Jak bedzie rura z
  • Odpowiedz
@WiesniakzPowolania: z pewnej wygranej Rosji przeszli już na to że sukcesem będzie to jeśli Ukraina nie wygra ( ͡ ͜ʖ ͡) z przejęcia Ukrainy przeszli przez cztery obwody do dzisiejszego gadania o obecnych granicach

Ależ ewoluuje ta ruska propaganda i definicja wygranej ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Grooveer: Ukraina już wygrała bo się nie dała zdobyć potężnemu mocarstwu atomowemu, a nawet im tereny jakieś byli w stanie za%bać i utrzymują się dalej...a to tylko dzięki przekazaniu zbędnych rzeczy od krajów nato. Za to ruski nie dość, że stracili tyle w różnych aspektach to nawet z połnocnej korei wzięli wiecej amunicji niż wszytskie kraje nato przekazały urkainie razem...więc o czym my tu mówimy.
  • Odpowiedz
a co jeśli rosyjskie wojsko wróci za kilka lat pod Kijów

@Grooveer: Nie wróci. Europa nie chce wojny. Za kilka lat to Kijów bedzie tak uzbrojony, że bedziecie się bali pierdnąć w ich kierunku. Tak naprawdę ten rozejm wcale dla was korzystny tak do końca nie będzie. Europa na spokojnie się przezbroi w nowe samoloty i bedzie miała czas wyszkolić Ukraińców na F-16 i Mirage 2000. A troche tego się
  • Odpowiedz
@Grooveer: w sumie podoba mi się ta ewolucja waszej propagandy od ; pokonamy USA i NATO sie ma wycofać do - USA nas uratuje xd
Nie uratuje. Nic już nie znaczycie.
Wasze mrzonki o wycofaniu USA z NATO to halucynacje z zimna i głodu. Na NATO się opiera cała potega USA. Na pewno strzelą sobie w stopę, ramię i głowę xd
Tak bedzie. Zaufaj mi xd
  • Odpowiedz