Wpis z mikrobloga

Powiedzcie onuce dlaczego tak uparcie twierdzicie, że ten przegryw putin wielkim wodzem jest ?
Ukraina stracona, Mołdawia stracona, Syria stracona, pewnie i Gruzja, wpływy w Afryce zaraz się wyebią na pysk, członkowie OUBZ pokazali wam faka, NATO się powiększyło, wasi najwieksi klienci na b--ń wycofują sie z zakupów, rubel szoruje po dnie, nie ma jajek, nie ma masła, inflacja z@Pierd@la jak peleton Tour de France, Chińczycy was peklują jak chcą i nawet im się nie chce użyć choć trochę lubrykantu.
Misternie budowany szantaż energetyczny Europy wybuchł na dnie Bałtyku, najbardziej zdolni ludzie uciekli wam z kraju, a reszta wraca do domu bez kończyn albo zgnieciona w kostkę na paletach...
Jak przez Syrię zbudują gazociąg do Turcji (a założe się, że to tylko kwestia czasu) to bedziecie żreć co najwyżej śnieg.
I jeszcze na dokładkę rzymianie wam obiecali zemstę. A sami wiecie co potrafią xd
A wy dalej- Putin wielki strateg i jeszcze wam wszystkim pokaże ( ͡º ͜ʖ͡º)
To są uszkodzenia mózgu czy ślepota po alkoholu metylowym?

#rosja #wojna #ukraina #syria #takaprawda
WiesniakzPowolania - Powiedzcie onuce dlaczego tak uparcie twierdzicie, że ten przegr...

źródło: abds

Pobierz
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fff112: Ty dajesz deklarację, ty pokazujesz dane. Ale dałeś tylko jedną część danych dla swojego twierdzenia (o amunicji), lecz to wiadomo dlaczego: bo wyjdzie, że bredzisz, co by rzutowało na twoje pozostałe punkty z listy, przedstawiając post jako typową fikcję historyczną, których setki dziennie lądują np. na 4chanie, Reddicie lub Wattpadzie w odpowiednich sekcjach. Tym razem już bez odbioru.
  • Odpowiedz
@Retroop: a co ja Ci mam udowadniać, że korea dała takie ilośći amunicji skoro jest wiele artykułów na ten temat...co Ci mam link do wyszukiwania w google wpisać? Nie chcesz to nie uwierzysz nawet jak na własne oczy zobaczysz to co ja mogę? Gdybyś chciał to byś sprawdził sam czy to prawda co piszę i byś się już nie odzywał nawet
  • Odpowiedz