Aktywne Wpisy

smuteczek2000s +42
Dziękuję serio.
Byliście wspaniałym gronem!
Będę tęsknić, ale życie się zmienia, nowy rok... stara ja, ale w sumie już chyba wystarczy.
#atencyjnysmuteczek
Byliście wspaniałym gronem!
Będę tęsknić, ale życie się zmienia, nowy rok... stara ja, ale w sumie już chyba wystarczy.
#atencyjnysmuteczek
źródło: temp_file7088298369503819281
Pobierz
strike_lucky +3
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Różowa potrzebuję do zalogowania chat gpt moje dane do maila na już.
Problem w tym że to jedno z 3 podobnych haseł które używam od chyba 20 lat i wszędzie ich używam.
Zrobiła problem o to że tyle lat jesteśmy razem a mam problem z podaniem jej danych.
Mówię jej że to nie ma nic wspólnego z zaufaniem itp i zaczęła się kłótnia(w tym czasie by założyła 2 konta
Różowa potrzebuję do zalogowania chat gpt moje dane do maila na już.
Problem w tym że to jedno z 3 podobnych haseł które używam od chyba 20 lat i wszędzie ich używam.
Zrobiła problem o to że tyle lat jesteśmy razem a mam problem z podaniem jej danych.
Mówię jej że to nie ma nic wspólnego z zaufaniem itp i zaczęła się kłótnia(w tym czasie by założyła 2 konta
![Motorniczy dostał pięścią w twarz. Zareagował na p-----c na przystanku [VIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c325b0049a6a4a8662cc75990f2c58c04ea0b97549587ac260933fe8eb9f8f8f,q80.jpg)

Ukraina stracona, Mołdawia stracona, Syria stracona, pewnie i Gruzja, wpływy w Afryce zaraz się wyebią na pysk, członkowie OUBZ pokazali wam faka, NATO się powiększyło, wasi najwieksi klienci na b--ń wycofują sie z zakupów, rubel szoruje po dnie, nie ma jajek, nie ma masła, inflacja z@Pierd@la jak peleton Tour de France, Chińczycy was peklują jak chcą i nawet im się nie chce użyć choć trochę lubrykantu.
Misternie budowany szantaż energetyczny Europy wybuchł na dnie Bałtyku, najbardziej zdolni ludzie uciekli wam z kraju, a reszta wraca do domu bez kończyn albo zgnieciona w kostkę na paletach...
Jak przez Syrię zbudują gazociąg do Turcji (a założe się, że to tylko kwestia czasu) to bedziecie żreć co najwyżej śnieg.
I jeszcze na dokładkę rzymianie wam obiecali zemstę. A sami wiecie co potrafią xd
A wy dalej- Putin wielki strateg i jeszcze wam wszystkim pokaże ( ͡º ͜ʖ͡º)
To są uszkodzenia mózgu czy ślepota po alkoholu metylowym?
#rosja #wojna #ukraina #syria #takaprawda
źródło: abds
Pobierz@Grooveer: Nawet zepsuty zegar pokazuje dwa razy na dobę dobrą godzinę ¯\(ツ)/¯
@Grzesiok: i każdy wie, że tego nie zrobią bo akurat Amerykanie rozpadu Rosji boją się jak diabeł święconej wody, bo proliferacja broni jądrowej, bo brak bufora dla Chin itd. Myślisz, że niby czemu ich pomoc jest dozowana jak z kroplówki, chcieli ich maksymalnie osłabić ale absolutnie nie chcą ich upadku.
@WiesniakzPowolania: cos wiecej na ten temat?
@Grooveer: a putin wielkim wodzem jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nawet Michauowi się oberwalo
źródło: 1000026985
Pobierzźródło: 1000025741
Pobierzidąć tym tropem możesz mi co miesiąc oddawac 20% swoich zarobków i będzie wielki wygranym, deal?
@swobodny_jogurt: Ok. Jesli za tą cenę bedę mógł obić ci codziennie mordę i wybić po jednym zębie w miesiącu, a jak się skończą to po kolei złamać po jednej kości.
Wtedy to porównanie bedzie bardziej trafione.