Aktywne Wpisy
blackghost +16
Mam pytanie do 30 Latków plus. Co robiliście do tej pory że nie macie nawet mikro kawalerki?
Zakładając że pracujesz od 20 roku życia i zarabiasz 6k spokojnie możesz odłożyć 3k będąc sam. Przez 10 lat daje to lekko ponad 300.
Da się? Da się. Prosta matematyka. Ale tak wolę mieć iPhona i jadąc bakłażany niż oszczedzic. Pokolenie Z. Łatwiej mówić że ciężko że się nie da ale wycieczka co roku musi
Zakładając że pracujesz od 20 roku życia i zarabiasz 6k spokojnie możesz odłożyć 3k będąc sam. Przez 10 lat daje to lekko ponad 300.
Da się? Da się. Prosta matematyka. Ale tak wolę mieć iPhona i jadąc bakłażany niż oszczedzic. Pokolenie Z. Łatwiej mówić że ciężko że się nie da ale wycieczka co roku musi
choosewisely +1436
Uszanowanko,
W związku z tym, że dziś odbiła mi kolba i kupiłem 100 zakładów #lotto ogłaszam #rozdajo. Jeśli wygram cokolwiek to rozlosuję wśród plusujących 1 mirasa lub mirabelkę która otrzyma 10% wygranej.
Dla ciekawskich po dzisiejszym losowaniu przedstawię wam czy cokolwiek trafiłem i jak wyglądała stopa zwrotu.
Zielonki i deweloperuchy, którym wiecznie mało nie biorą udziału.
Zostaw plusika i podaruj sobie szansę na luksusowe święta już dziś
W związku z tym, że dziś odbiła mi kolba i kupiłem 100 zakładów #lotto ogłaszam #rozdajo. Jeśli wygram cokolwiek to rozlosuję wśród plusujących 1 mirasa lub mirabelkę która otrzyma 10% wygranej.
Dla ciekawskich po dzisiejszym losowaniu przedstawię wam czy cokolwiek trafiłem i jak wyglądała stopa zwrotu.
Zielonki i deweloperuchy, którym wiecznie mało nie biorą udziału.
Zostaw plusika i podaruj sobie szansę na luksusowe święta już dziś
źródło: image_picker_C14B5E21-6DA8-4034-B4CB-30DC7227D47D-513-000000C46955AD6C
Pobierz

Ukraina stracona, Mołdawia stracona, Syria stracona, pewnie i Gruzja, wpływy w Afryce zaraz się wyebią na pysk, członkowie OUBZ pokazali wam faka, NATO się powiększyło, wasi najwieksi klienci na b--ń wycofują sie z zakupów, rubel szoruje po dnie, nie ma jajek, nie ma masła, inflacja z@Pierd@la jak peleton Tour de France, Chińczycy was peklują jak chcą i nawet im się nie chce użyć choć trochę lubrykantu.
Misternie budowany szantaż energetyczny Europy wybuchł na dnie Bałtyku, najbardziej zdolni ludzie uciekli wam z kraju, a reszta wraca do domu bez kończyn albo zgnieciona w kostkę na paletach...
Jak przez Syrię zbudują gazociąg do Turcji (a założe się, że to tylko kwestia czasu) to bedziecie żreć co najwyżej śnieg.
I jeszcze na dokładkę rzymianie wam obiecali zemstę. A sami wiecie co potrafią xd
A wy dalej- Putin wielki strateg i jeszcze wam wszystkim pokaże ( ͡º ͜ʖ͡º)
To są uszkodzenia mózgu czy ślepota po alkoholu metylowym?
#rosja #wojna #ukraina #syria #takaprawda
źródło: abds
PobierzPutin zaprowadził ruskich nad przepaść na którą nie byli od czasu rozpadu związku radzieckiego i obstawiam że tak właśnie może się to skończyć. Amerykańskie służby bez jednego wystrzału mogą wyzwolić podział i separatystyczne zapędy w rosji. Skoro ogarnęli Syrię to tym bardziej mogą pomóc wolnym ludziom w
A co do Ukrainy. Ukraina już wygrała. Być może chwilowo zajmiecie ten wschód co zdobyliscie. Ale w końcu go oddacie
Jak bedzie rura z
Ależ ewoluuje ta ruska propaganda i definicja wygranej (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@WiesniakzPowolania: Możesz rozszerzyć, bo nie słyszałem?
@Grooveer: Nie wróci. Europa nie chce wojny. Za kilka lat to Kijów bedzie tak uzbrojony, że bedziecie się bali pierdnąć w ich kierunku. Tak naprawdę ten rozejm wcale dla was korzystny tak do końca nie będzie. Europa na spokojnie się przezbroi w nowe samoloty i bedzie miała czas wyszkolić Ukraińców na F-16 i Mirage 2000. A troche tego się
Nie uratuje. Nic już nie znaczycie.
Wasze mrzonki o wycofaniu USA z NATO to halucynacje z zimna i głodu. Na NATO się opiera cała potega USA. Na pewno strzelą sobie w stopę, ramię i głowę xd
Tak bedzie. Zaufaj mi xd
@WiesniakzPowolania: nieprawda. Pisałem, że Trump wygra i wygrał wybory w USA.
@WiesniakzPowolania: nigdy nie byłem w Rosji i nie zamierzam tam być