Aktywne Wpisy

Teuvo +75
odpadła mi taka cześć od opiekacza ale działa nadal czyli było niepoczebne
źródło: temp_file2589944012504588732
PobierzMimo że zbliżam się powoli do 40-stki, nigdy nie korzystałem z ebooków. Ale chyba nadszedł czas. Czy ja dobrze rozumiem, że ceny #ebook w porównaniu z #ksiazki są niewiele niższe i do tego nie będę ich miał na własność? Pierwsza lepsza klasyka w cenie 40 zł za ebook to jakaś przypadek czy ja nie rozumiem idei? Jak do tego podejść racjonalnie, żeby poczytać literaturę piękną, a nie ładować

A potem dostałem smsa od męża siostry, że mam się nie pojawiać na Wigili rodzinnej bo mnie nie zapraszają. Matki też nie xD
#rodzina #finanse
źródło: image
Pobierz"A potem dostałem smsa od męża siostry, że mam się nie pojawiać na Wigili rodzinnej bo mnie nie zapraszają. Matki też nie"
Jak zawsze "mąż" któremu wydaje się że ma do wszystkiego prawo i będzie zarządzał wszystkim. Z dala od takich ludzi.
Z rodziną najlepiej się na zdjęciach wychodzi ¯\(ツ)/¯ Trzymaj się, Miras
@Kordem: tak. I niech matka notarialnie poświadczy co zrobiła z tymi pieniędzmi. Ale znając nasze sądy zachowek będziesz musiał wyzygac. Miłej wigili :) Dlatego nie lubię świat.
@Kordem: Typowy bait jest typowy. Good guy OP wygrywa wszystko, okrutna zła siostra / koleżanka / wstaw X przegrywa i dostaje karę
źródło: tak_bylo
PobierzWcześniej nic nie chciał i moje szczęście, że prawo do sapania ryjem minęło…
Z rodziną to na zdjęciu tylko dobrze się wychodzi.
Kiedy odejdą rodzice to często zaczyna się wszystko sypać z powodu braku uregulowania spraw spadkowych.
Komentarz usunięty przez autora