Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim Też tak po części uważam, że fajnie by było mieć różową, ale ja 24 lvl i nigdy nie trzymał za rękę, ani nie ten teges. Jak się mówi mi nie dano. Dlatego tak sobie siedzę na tagu przegryw od długiego czasu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: No nie wiem ja sie obracam w środowisku samych rozwodników ludzi po przejsciach albo nawet jak są pary to poklejone na "byle by było" jakiś kołp ze fajnie jest a to że on/ona chleje na umór albo zdradza to oj tam oj tam czasem tak bywa poza tym bez przesady na insta wrzimy fotke jak jest pieknie na ulicy bedziemy sie usmiechać żeby jakiś wykopek nam zazdrosciła w domu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: w wieku ~20 lat mocno bolało

w wieku niecałe 30 lat non stop czułem nieznośną frustrację

teraz grubo po 30-stce nie obchodzi mnie to, zaakceptowałem samotność, jest mi aktualnie dobrze i nie chce mi się zmieniać obecnego stanu rzeczy

dużo mi pomaga wrodzony autyzm, w weekend mogę się zająć hobby przez kilka godzin coś budować, wyrzucić to potem do kosza, ale i tak mam satysfakcję, że robię coś ciekawego
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Wszystko się da, człowiek potrafi się dostosowac do warunków. Widać też że nie byłeś nigdy w związku i nie wiesz co to znaczy źle trafić inaczej przez klawiaturę nawet literka by ci nie przeszła aby pisać że lepiej mieć kiepski związek niż żadnego. Oraz idealizujesz związek sam w sobie bo opierasz się na wyobrażeniach, to że ktoś idzie za rękę na ulicy nic nie znaczy, równie dobrze 5 minut
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Tak, ale te parki mogą być w okresie demo, czyli w stanie początkowego zakochania i haju hormonalnego, to dlatego wydaje Ci się, że są szczęśliwi. Ale zgadzam się z Tobą, że to może być trudne na zawsze być samemu, mimo pieniędzy, podróży itd. Pragnienie takiego uczucia jak opisujesz jest idealistyczne, odnoszę wrażenie, że rzadko zdarzają się takie uczucia i pary na zawsze w obecnych czasach. To jak wygrana na loterii,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 11
dokładny-filozof-93: @Scarfacee wielu tu na tagu copeuje bo są młodzi ale jak zostajesz sam jak palec bez znajomych, nawet rodziców a co dopieo dziewczyny to wtedy uderza najbardziej samotność. Przegrywy mają tutaj po 20 lat to jest jeszcze czas na kołpowanie gierkami, studiami, hehe piwkiem przy kompie a jeszcze rodzice na chacie to jakoś leci

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz