Aktywne Wpisy

michalxd21 +116
Tak czasem sobie siedzę i myślę - że jednak w zajebistych czasach żyjemy. Nie doceniamy jaki skok zanotowaliśmy. Jakie mamy możliwości względem naszych przodków.
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
źródło: image
Pobierz
Karolya +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Komentarz usunięty przez autora
tak dla ciebie, jak i dla niej
ona dziś jest, jutro może jej nie być
ty jesteś, może cię jutro nie być
to dlaczego miałaby się angażować w twoją budowę? i tak się wystawiła, że coś tam włożyła finansowy wkład w twoją budowę, a ty możesz z dnia na dzień kopnąć ją
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: 5 lat to ten czas kiedy haj emocjonalny już opadł, a motylki w brzuchu to tylko wspomnienie. Obojętność to jest najgorsze co może być w związku, bo jak są dramy to znaczy że ludziom jeszcze jakoś tam zależy. A czy ty teraz zajmujesz się w jakikolwiek sposób tym związkiem? Czy cała twoja energia jest skoncentrowana na budowie?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
@
Osobiście w życiu bym połowy domu nie przepisał,
Znajomi co mają za dużo hajsu się pobudowali, baby były zaangażowane w budowy jak nikt, bo nie one płaciły, a poduszka finansowa była taka, że faceci na to pozwalali, bo budowali dodatkowy dom do mieszkania, w którym już mieszkali, więc jakby coś nie poszło nadal mają mieszkanie na własność.
Gdy jesteś biedakiem co leci od 1 do 1 bo się buduje, to tak