Aktywne Wpisy

darknightttt +149
Stan nfz - taka ciekawostka.
Koleżance wyszedł pozytywny test ciążowy. Z wyliczeń wychodzi 7/8 tydzień ciąży.
Zaczęłyśmy szukać lekarza i przychodni aby potwierdzić ciążę.
I uwaga to podsumowanie:
- pierwsza przychodnia z ginekologiem nie ma usg (a to przecież podstawowe narzędzie pracy)
- w drugiej termin na koniec sierpnia
Koleżance wyszedł pozytywny test ciążowy. Z wyliczeń wychodzi 7/8 tydzień ciąży.
Zaczęłyśmy szukać lekarza i przychodni aby potwierdzić ciążę.
I uwaga to podsumowanie:
- pierwsza przychodnia z ginekologiem nie ma usg (a to przecież podstawowe narzędzie pracy)
- w drugiej termin na koniec sierpnia

wybryk_natury +227

![[MZ] Limity przyjęć na studia lekarskie nie będą zwiększane. "Nie ma potrzeby"](https://wykop.pl/cdn/c3397993/f78aeefcc7a61f17a75e3f8e4dc61ed68f7576e785783771da19afcd4a554c56,q80.png)
Teraz dopiero nocna to nie nocna. Siedzi tu max 5 osób. Dramat.
Ludzie odchodzą, ale nie w takiej liczbie.
Coś bym napisał, ale jednak nie chcę mieć bana na portalu, na który poświęciłem ponad 17 lat.
Mimo że dla mnie wykop i tak już jest martwy, siedzę tutaj z przyzwyczajenia.
Robię drifty na trupie.
A oni to młodzi i roszczeniowi nic tylko by plusy na tych tik tokach zbierali. A od kiedy to się w Polsce robi tik toki jakieś ? Mamy swoje polskie mikro, to trzeba pielęgnować.
Kto to widział? Nie ma przyszłości
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Mowa oczywiście o mirko, bo główna się jakoś trzyma. Pytanie, kiedy padnie.
@Pshemeck: To słynne mirko gdzie 95% contentu w gorących to circlejerk propagandystów platformy? Gdyby tylko dało się jakoś połączyć te dwie sprawy.
źródło: 27584
PobierzZajęcie. Siedzenie na nocnej i dostawanie plusów. Taka w sam raz dla 13 latka
@Pshemeck: a to nigdy bana nie miałeś? Ja to nawet nie wiem ile razy xD
Komentarz usunięty przez moderatora
starzy odchodzą bo mają dość a młodzi wybierają discorda.
Białek nie bez powodu ucieka w kierunku polityki bo tu źródełko powoli zaczyna wysychać