Wpis z mikrobloga

Dawniej się pisało, że nocna to już nie nocna. Ale wtedy siedziało tu parę osób, dostawało się plusy i jakoś to szło do przodu.

Teraz dopiero nocna to nie nocna. Siedzi tu max 5 osób. Dramat.
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lubie-sernik: Ten portal umarł, nie pytaj czemu.
Ludzie odchodzą, ale nie w takiej liczbie.
Coś bym napisał, ale jednak nie chcę mieć bana na portalu, na który poświęciłem ponad 17 lat.
Mimo że dla mnie wykop i tak już jest martwy, siedzę tutaj z przyzwyczajenia.
Robię drifty na trupie.
  • Odpowiedz
@lubie-sernik: kiedyś to było... Panie to nie wróci bo teraz ta młodzież to śpi w nocy daj spokój do czego to doszło. Za naszych czasów to było nie do pomyślenia.
A oni to młodzi i roszczeniowi nic tylko by plusy na tych tik tokach zbierali. A od kiedy to się w Polsce robi tik toki jakieś ? Mamy swoje polskie mikro, to trzeba pielęgnować.
Kto to widział? Nie ma przyszłości
  • Odpowiedz
@lubie-sernik: @Paula_pi Jesteśmy starą gwardią, mimomimo że dzieli mnie i wasz ponad 10 lat. To nic nie zmienia. Ten portal umarł, a my lubimy się bawić zwłokami.
Mowa oczywiście o mirko, bo główna się jakoś trzyma. Pytanie, kiedy padnie.
  • Odpowiedz
@lubie-sernik: martwy portal, mało kto się ostał kiedyś to garowalem dosłownie godzinami a teraz gorące przeglądasz w 3 minuty, a na główną bez kombinezonu się lepiej nie zapuszczać. Nie wchodzisz tu by czegos się dowiedzieć, czy w poszukiwaniu dymów bo tego już tu kompletnie nie ma. Po prostu czyste przyzwyczajenie, i podświadome wklepywanie w polu przeglądarki "wy...." przeglądarka dopisuje resztę a reszta robi się sama, tylko to po prostu już
  • Odpowiedz
Ten portal umarł (...) Mowa oczywiście o mirko, bo główna się jakoś trzyma.

@Pshemeck: To słynne mirko gdzie 95% contentu w gorących to circlejerk propagandystów platformy? Gdyby tylko dało się jakoś połączyć te dwie sprawy.
smutny_kojot - > Ten portal umarł (...) Mowa oczywiście o mirko, bo główna się jakoś ...

źródło: 27584

Pobierz
  • Odpowiedz
Coś bym napisał, ale jednak nie chcę mieć bana na portalu, na który poświęciłem ponad 17 lat.

@Pshemeck: a to nigdy bana nie miałeś? Ja to nawet nie wiem ile razy xD
  • Odpowiedz