Aktywne Wpisy

iquiet +43
Tak było jak tylko wojna się rozpoczęła na Ukrainie.
Jechałem równo z Ukraińcami a wykopki ze mną, że jestem od ruskich itd.. A dziś Ci sami mają dość Ukraińców w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jechałem równo z Ukraińcami a wykopki ze mną, że jestem od ruskich itd.. A dziś Ci sami mają dość Ukraińców w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image_picker_3DD893EF-7328-49A5-B8B1-C958C672F25A-18916-000001B98638DA4E
Pobierz
tytanowyy +128

źródło: temp_file1120413127358423998
PobierzA jak nie masz dzieci czy poważnych obowiązków na drugi dzień to nie ma nic złego w balowaniu całą noc (chyba, że robisz to co drugi dzień) jeśil kobieta Ci robi za to afery to może trzeba szukać partnerki a nie kogoś kto Ci matkę zastępuje
pIszesz coś o beta życiu a to wychodzi na to, że Ty się spowiadasz o której wrócisz do domu i jeszcze zbierasz o------l jak wrócisz później, niezły alfa samiec
@Dezyderiosh: gdyby to zrobił to pewnie nie byłaby w-------a. Kolejny raz masz jakieś dziwne projekcje swojego życia na innych. Oczywistym jest, że skoro op spodziewa się dramy to coś się jeszcze o------o a nie zwykła imprezka xd
@Dezyderiosh: znów projekcje swojego
@Linnior88: ale czy gotową na anal?
@Dezyderiosh: mniejszość. Zmień otoczenie jak dla ciebie to jest domyślna sytuacja w związku. U mnie "wkuriona" partnerka najczęściej oznacza, że chłop poszedł w balte za mocno i tyle. Trochę tam pokrzyczy ale ten obiad z obrazka zrobi a wieczorem normalnie idziecie spać razem.
@Dezyderiosh: