Wpis z mikrobloga

@WhiskeyIHaze: jak znikasz bez słowa na całą noc to masz max 16 lat
A jak nie masz dzieci czy poważnych obowiązków na drugi dzień to nie ma nic złego w balowaniu całą noc (chyba, że robisz to co drugi dzień) jeśil kobieta Ci robi za to afery to może trzeba szukać partnerki a nie kogoś kto Ci matkę zastępuje
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: naprawdę jesteś tak ograniczony mentalnie w tej hipotetycznej sytuacji, że nie umiałbyś telefonu użyć i dać znać, że wrócisz póżniej xD

pIszesz coś o beta życiu a to wychodzi na to, że Ty się spowiadasz o której wrócisz do domu i jeszcze zbierasz o------l jak wrócisz później, niezły alfa samiec
  • Odpowiedz
że nie umiałbyś telefonu użyć i dać znać, że wrócisz póżniej xD

@Dezyderiosh: gdyby to zrobił to pewnie nie byłaby w-------a. Kolejny raz masz jakieś dziwne projekcje swojego życia na innych. Oczywistym jest, że skoro op spodziewa się dramy to coś się jeszcze o------o a nie zwykła imprezka xd

Ty się spowiadasz o której wrócisz do domu i jeszcze zbierasz o------l jak wrócisz później,

@Dezyderiosh: znów projekcje swojego
  • Odpowiedz
partnerkę która mu robi afery o wszystko i każda impreza się wiąże z awanturą, nie znasz takich osób?

@Dezyderiosh: mniejszość. Zmień otoczenie jak dla ciebie to jest domyślna sytuacja w związku. U mnie "wkuriona" partnerka najczęściej oznacza, że chłop poszedł w balte za mocno i tyle. Trochę tam pokrzyczy ale ten obiad z obrazka zrobi a wieczorem normalnie idziecie spać razem.

dodatek nie mogłeś dać znać telefonicznie?

@Dezyderiosh:
  • Odpowiedz
@Linnior88: że co? nie chodzi mi o to a o myślenie i dbanie o kogoś, ja będąc zły też potrafię dużo dla niej robić ale widocznie troska o kogoś mimo bycia złym jest dla ciebie czymś obcym, współczuje twojemu partnerowi
  • Odpowiedz