Aktywne Wpisy

auto_reply +33
Mam już dość tego, że znajomi i rodzina wykorzystują to, że nie umiem odmawiać. Jak nauczyliście się stawiać granice - np. przestać pożyczać pieniądze?
pavlucco +252
Dostałem takie info od koleżanki z Wrocławia.
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
źródło: 1000015808
Pobierz

źródło: temp_file1120413127358423998
Pobierz@sEB-q: Patrząc na jego nick to raczej ma inną definicje całonocnej imprezy( ͡° ͜ʖ ͡°)
No nie. W poważnym związku sprawy domowe są oparte o zasadę, że jeden robi to a drugi to. Skoro ona przestaje mi gotować to ja przestaje wynosić jej śmieci.
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie szanowanie swojej kobity ale flex
@BornToDie69: wkurvviona partnerka bo chłop wraca z imprezy xD faktycznie bardzo poważny związek
@Linnior88: Nie, to jest wbrew pozorom dojrzałość, ponieważ życie jest krótkie i w dodatku może się skończyć w jednej chwili. Z tej perspektywy wszystkie kłótnie są absurdalne i o głupoty.
W sumie masz rację
@ExtraIntrowertyk: Dlaczego razem nie chodzicie na imprezy? Taki trochę niedopasowany ten wasz związek.
Tłumaczenie na poziomie: "misiu mnie bije bo mu zależy"
@Dezyderiosh: a no to jak ci dziewczyna znika na całą noc i przychodzi rano n------a i to dla ciebie nic to ok xd