Aktywne Wpisy

Krupier +62
Kiedy ostatni raz widzieliście u kogoś karton na chłodnicy? Ja jakoś parę dni temu, ale wcześniej to chyba już spokojnie z kilkanaście lat nic. Chyba ten patent odszedł w zapomnienie.
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: obraz
PobierzJak taka laska może być z takim dziadem? To nie jest fejk, bo znam tą osobę. Też, bez obrazy dla tego gościa, ale to nie jest jego liga. Ja wiem, że często kobiety w PL wyglądają lepiej, od swoich chłopaków. No ale kurde u mnie w firmie 40 letnia managerka (zresztą całkiem fajny m--f) ma lepszego chłopa.
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
źródło: IMG_6270
Pobierz

źródło: temp_file1120413127358423998
Pobierz@sEB-q: Patrząc na jego nick to raczej ma inną definicje całonocnej imprezy( ͡° ͜ʖ ͡°)
No nie. W poważnym związku sprawy domowe są oparte o zasadę, że jeden robi to a drugi to. Skoro ona przestaje mi gotować to ja przestaje wynosić jej śmieci.
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie szanowanie swojej kobity ale flex
@BornToDie69: wkurvviona partnerka bo chłop wraca z imprezy xD faktycznie bardzo poważny związek
@Linnior88: Nie, to jest wbrew pozorom dojrzałość, ponieważ życie jest krótkie i w dodatku może się skończyć w jednej chwili. Z tej perspektywy wszystkie kłótnie są absurdalne i o głupoty.
W sumie masz rację
@ExtraIntrowertyk: Dlaczego razem nie chodzicie na imprezy? Taki trochę niedopasowany ten wasz związek.
Tłumaczenie na poziomie: "misiu mnie bije bo mu zależy"
@Dezyderiosh: a no to jak ci dziewczyna znika na całą noc i przychodzi rano n------a i to dla ciebie nic to ok xd