Wpis z mikrobloga

potesfisz bezbłędnie pisać wracając naj..

@sEB-q: Patrząc na jego nick to raczej ma inną definicje całonocnej imprezy( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ExtraIntrowertyk: Jak mawiał wielki generał, który wracał do swojej żony po niejednej całonocnej imprezie - Sun Tzu- pokłóć się z nią pierwszy to wybijesz przeciwnika z tego co planował. Zrób jej imbe o to że śniadanie jeszcze nie gotowe albo że okna są u---------e tak, że nie da się patrzeć. Wtedy ona weźmie się do roboty, a Ty w tym czasie będziesz mógł się wyspać
  • Odpowiedz
Chyba jednak mam miękka dupę

@Linnior88: Nie, to jest wbrew pozorom dojrzałość, ponieważ życie jest krótkie i w dodatku może się skończyć w jednej chwili. Z tej perspektywy wszystkie kłótnie są absurdalne i o głupoty.
  • Odpowiedz
@djtartini1

>Chyba jednak mam miękka dupę

@Linnior88: Nie, to jest wbrew pozorom dojrzałość, ponieważ życie jest krótkie i w dodatku może się skończyć w jednej chwili. Z tej perspektywy wszystkie kłótnie są absurdalne i o głupoty.

W sumie masz rację
  • Odpowiedz
@Kaiborr

@ExtraIntrowertyk: generalnie jeśli cię kocha to i zła dla ciebie ugotuje, jeśli nie to nie

A co ma kochanie do usługiwania komuś ? To tak jakby laska powiedziała " jak cię kocha to ci kupi torebkę za 2 k a jak nie to nie "
Sorry ale nie lubię wycierania sobie mordy wykorzystywaniem kogoś i szantażowanie że od tego zależy miłość
Mnie przeraża jak tranzakcyjni są faceci i
  • Odpowiedz
to będzie dziś moja sytuacja bo dopiero wracam w imprezy xDD moja się w----i

@ExtraIntrowertyk: Dlaczego razem nie chodzicie na imprezy? Taki trochę niedopasowany ten wasz związek.
  • Odpowiedz