Aktywne Wpisy

Bananada +44
Częstujcie się

źródło: 1000027130
PobierzDałem d--y. Pomyliłem się o 1cm w mierzeniu i... Mam problem .
Kupiłem nowy narożnik i zamiast policzyć odległość do termostatu, policzyłem do rury. Niby mi się zmieści jak go tam wcisne, ale wtedy nie otwiera się pojemnik na pościel, który ma długość narożnika.
Czy jest jakaś opcja, żeby ten termostat zmniejszyć? Czy są jakieś wąskie termostaty? Google nie wypluwa takich informacji... Albo czy jest opcja montażu tego przód kątem 90 stopni
Kupiłem nowy narożnik i zamiast policzyć odległość do termostatu, policzyłem do rury. Niby mi się zmieści jak go tam wcisne, ale wtedy nie otwiera się pojemnik na pościel, który ma długość narożnika.
Czy jest jakaś opcja, żeby ten termostat zmniejszyć? Czy są jakieś wąskie termostaty? Google nie wypluwa takich informacji... Albo czy jest opcja montażu tego przód kątem 90 stopni

źródło: temp_file7619271237806648293
Pobierz
źródło: temp_file1120413127358423998
Pobierz@sEB-q: Patrząc na jego nick to raczej ma inną definicje całonocnej imprezy( ͡° ͜ʖ ͡°)
No nie. W poważnym związku sprawy domowe są oparte o zasadę, że jeden robi to a drugi to. Skoro ona przestaje mi gotować to ja przestaje wynosić jej śmieci.
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie szanowanie swojej kobity ale flex
@BornToDie69: wkurvviona partnerka bo chłop wraca z imprezy xD faktycznie bardzo poważny związek
@Linnior88: Nie, to jest wbrew pozorom dojrzałość, ponieważ życie jest krótkie i w dodatku może się skończyć w jednej chwili. Z tej perspektywy wszystkie kłótnie są absurdalne i o głupoty.
W sumie masz rację
A co ma kochanie do usługiwania komuś ? To tak jakby laska powiedziała " jak cię kocha to ci kupi torebkę za 2 k a jak nie to nie "
Sorry ale nie lubię wycierania sobie mordy wykorzystywaniem kogoś i szantażowanie że od tego zależy miłość
Mnie przeraża jak tranzakcyjni są faceci i
@ExtraIntrowertyk: Dlaczego razem nie chodzicie na imprezy? Taki trochę niedopasowany ten wasz związek.
Tłumaczenie na poziomie: "misiu mnie bije bo mu zależy"
@Dezyderiosh: a no to jak ci dziewczyna znika na całą noc i przychodzi rano n------a i to dla ciebie nic to ok xd