Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 10
@placebo_: jakie zezwierzęcenie, jeden kradnie grożąc nożem, drugi go za to zabije, a inni robią z tego śmieszny film, USA to kraj trzeciego świata
  • Odpowiedz
@K-S-: bez przesady, jeśli ktoś próbował by mnie skroić, czy groził mi nożem to uważam, że mam pełne prawo bronić siebie czy swojej własności. Jasne, niekoniecznie usprawiedliwiam o-------e go na dzień dobry, zamiast w tył głowy postrzeliłbym go w nogę - bądź stopę, zapewne by ją przez to stracił co byłoby dobra nauczką.
  • Odpowiedz
zamiast w tył głowy postrzeliłbym go w nogę - bądź stopę, zapewne by ją przez to stracił co byłoby dobra nauczką.

@Kremufka2137: super - największe szanse masz na trafienie w tętnice udową, czyli znacznie dłuższa i bolesna śmierć.
  • Odpowiedz
@miszczu90: z takim ryzykiem zawodowym musi liczyć się napastnik, miałbym mu oddać swoją własność z uśmiechem na twarzy w obawie, że zrobię mu krzywdę, czy jak?
Ponadto na ile się orientuję w stopie nie ma tętnicy udowej
  • Odpowiedz
@Kremufka2137: nie trafisz w stopę, chyba że jesteś naprawdę zawodowym strzelcem, który co więcej już strzelał do ludzi, w przeciwnym razie stres najprawdopodobniej spowoduje strzał wyżej.
  • Odpowiedz