Aktywne Wpisy
![Chicoxxx66](https://wykop.pl/cdn/c0834752/eab78027fea36b55e9de5a121bcab85f681bb704bb94875af3ebca0960c1fe3c,q60.jpg)
Chicoxxx66 +87
Może mi ktoś wytłumaczyć jak człowiek ma założyć rodzinę w tym p-------n kraju?
Po pierwsze develozjebusy budują głównie metraż 35-50 po drugie ceny takiego kurnika oscylują w granicach 1 mln.
Przecież ktoś, kto ustalił sobie tak wielką marżę chyba z-----ł barana w ścianę.
#nieruchomosci
Po pierwsze develozjebusy budują głównie metraż 35-50 po drugie ceny takiego kurnika oscylują w granicach 1 mln.
Przecież ktoś, kto ustalił sobie tak wielką marżę chyba z-----ł barana w ścianę.
#nieruchomosci
![mirko_anonim](https://wykop.pl/cdn/c0834752/321ea7dc2985c2bfbf21a6b5598af7c3220625c6954fbbc0a440b525befed626,q60.png)
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co robicie z pieniędzmi jak już osiągnęliście wymarzone cele? Dostałem dobry kontrakt (nie-programista), gdzie odkładam (po odliczeniu miesięcznych kosztów) obecnie 450 tys rocznie, nie wiem czy to dobry wynik jak na 30 lat? xD
Miesięcznie wydaję około 11 tysięcy.
1. 4 tys schodzi na leasing,
3. 3 tys na dietę pudełkową na każdy dzień (Warszawa),
Co robicie z pieniędzmi jak już osiągnęliście wymarzone cele? Dostałem dobry kontrakt (nie-programista), gdzie odkładam (po odliczeniu miesięcznych kosztów) obecnie 450 tys rocznie, nie wiem czy to dobry wynik jak na 30 lat? xD
Miesięcznie wydaję około 11 tysięcy.
1. 4 tys schodzi na leasing,
3. 3 tys na dietę pudełkową na każdy dzień (Warszawa),
ale mordki to nie jest żadna zmowa cenowa, to jest dostosowanie strategii sprzedaży do warunków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
rośnie nam naprawdę piękna konkurencja dla górników DEJ DEJ DEJ
#nieruchomosci #pzfd #wandzel #maciejwandzel #deweloperka #deweloper #deweloperzy #deweloperuchy
źródło: maciej-wandzel
Pobierz@arais_siara: Ale nie każdej, żeby mieć zysk na poziomie handlarza narkotyków.
@TheSio: to wymień mi te firmy, które nie chcą mieć jak najwyższych zysków.
@affairz: tu cie musze przyjacielu poprawić bo to nie żadne wymuszanie a nic innego jak OTWARTA ZMOWA CENOWA, która pewnie i tak działa ale krycie patrząc po tym jakie fikołki o----------ą dweloperzy nie obniżając cen XDD
@del855: Dadzą porządny kataster to i mieszkania się znajdą na rynku xD
oprocz kija musi byc tez marchewka
@Chosen_Fox:
Część pochowa ofertę to reszta sprzeda.
Sprzedaż mniejsza w listopadzie niż w październiku? To nie problem bo w listopadzie były 4 dni robocze mniej do sprzedaży więc nie było kiedy. I jakby sprzedane mieszkania przeliczyć na roboczogodziny w miesiącu to sprzedaż jest na poziomie z początku roku xD
To jest dosłownie fikołek z 9 minutowego podsumowania listopada xD