Aktywne Wpisy
__MadCat +19
Obecnie nie posiadanie SUVa na daily to jak jeżdżenie furmanką w latach 90tych, przemawia za tym jedynie argument ekonomiczny #changemymind
Mamy do wyboru małe suvy, duże suvy, tanie suvy, suvy premium, suvy coupe, suvy z drzwiami bez ramek, suvy sportowe, suvy terenowe, elektryczne suvy, suvy z v8 pod maską, nawet wyroby suvopodobne, a dalej istnieją ludzie, którzy wybierają na daily uber nie praktycznie, nie wygodne, niskie auta.
Rozumiem mieć jakieś fajne sportowe
Mamy do wyboru małe suvy, duże suvy, tanie suvy, suvy premium, suvy coupe, suvy z drzwiami bez ramek, suvy sportowe, suvy terenowe, elektryczne suvy, suvy z v8 pod maską, nawet wyroby suvopodobne, a dalej istnieją ludzie, którzy wybierają na daily uber nie praktycznie, nie wygodne, niskie auta.
Rozumiem mieć jakieś fajne sportowe

czopersky +134
#danielmagical Patrzcie kto czeka na autobus w Toruniu.
źródło: temp_file3032326695231194541
Pobierz

@CulturalEnrichmentIsNotNice: Od kiedy wartość nieruchomości to szczegół?
Gratki i zazdro, bo własne, spłacone mieszkanie to chyba jedna z najlepszych rzeczy w życiu, teraz tylko zostaje życzyć zdrowia, bo cała reszta to teraz miłe dodatki.
Czy wtedy nie rozważałeś odrzucenia spadku? Czyli odcięcia się od kredytu?
Czy nie miałbyś wtedy gdzieś mieszkać?
W 2015r brałem kredyt i musiałem wykupić jakieś porąbane ubezpieczenie od wypadku, utraty pracy i chyba życia itd.
Ogółem były tam tak chore wykluczenia że szok. Wiadomo jak tracisz pracę, bo jesteś pijany to ok ale było np że jak kogoś walne autem np na pasach (trzezwy) i pójdę siedzieć to ubezpieczenie nie działa xD
Na dodatek jego koszt to był 4000zl z hakiem za