Aktywne Wpisy

MonazoPL +195
wysokiewiczplum +165
Nasza pani lekarka @dr_Batman - Radiolożka, stwierdziła ostatnio że czuje się "lepsza" od reszty społeczeństwa.
Jaki może mieć powód? Czy jest to uzasadnione? Spójrzmy na jej specjalizację.
Radiologia trwa 5 lat. W najbliższym roku wejdą na rynek osoby, które rozpoczęły te speckę w roku 2021. Ilu ich jest?
Miejsca rezydenckie WIOSNA 2021 - 16 miejsc na radiologię
Miejsca rezydenckie JESIEŃ 2021 - 26 miejsc na radiologię, ŁĄCZNIE 42 miejsca w całym roku w całym kraju
Jaki może mieć powód? Czy jest to uzasadnione? Spójrzmy na jej specjalizację.
Radiologia trwa 5 lat. W najbliższym roku wejdą na rynek osoby, które rozpoczęły te speckę w roku 2021. Ilu ich jest?
Miejsca rezydenckie WIOSNA 2021 - 16 miejsc na radiologię
Miejsca rezydenckie JESIEŃ 2021 - 26 miejsc na radiologię, ŁĄCZNIE 42 miejsca w całym roku w całym kraju

Cześć.
Mam problem, jestem z kobietą 4 lata, wszystko jest w porządku, dba o mnie, nie szlaja się.
Ale od dłuższego czasu kompletnie mnie nie podnieca oraz zauważyłem, że czas spędzony z nią powoduje u mnie nerwice, irytuje mnie jej sposób rozmowy. Niby nic nie robi ale czasem jak jej słucham to po prostu aż się gotuje. Nie mówi nic złego czy nawet głupiego. Po prostu na taki styl bycia. Ciężko mi to wszystko ubrać w słowa.
Ktoś tak miał? Nie ukrywam, że myślę o rozstaniu, ale nie wiem jak to zrobić by ją jak najmniej zranić. To wrażliwa i dobra dziewczyna. Jak to zrobić by jak najmniej ją skrzywdzić?
#zwiazki #milosc #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #rozstania
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord