Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć.
Mam problem, jestem z kobietą 4 lata, wszystko jest w porządku, dba o mnie, nie szlaja się.
Ale od dłuższego czasu kompletnie mnie nie podnieca oraz zauważyłem, że czas spędzony z nią powoduje u mnie nerwice, irytuje mnie jej sposób rozmowy. Niby nic nie robi ale czasem jak jej słucham to po prostu aż się gotuje. Nie mówi nic złego czy nawet głupiego. Po prostu na taki styl bycia. Ciężko mi to wszystko ubrać w słowa.
Ktoś tak miał? Nie ukrywam, że myślę o rozstaniu, ale nie wiem jak to zrobić by ją jak najmniej zranić. To wrażliwa i dobra dziewczyna. Jak to zrobić by jak najmniej ją skrzywdzić?

#zwiazki #milosc #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #rozstania

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim każde zerwanie relacji boli i nie da się tego zrobić mniej boleśnie. Po prostu zrób to szybko jak oderwanie plastra. Ona musi później sama przeżyć wszystkie etapy żałoby za waszą relacja. Ty jej w tym nie pomożesz a rozciągając temat czy uciekając od niego tylko ja bardziej ranisz niż samym zerwaniem.
  • Odpowiedz
Jak to nie bait, to normalnie mózg się lasuje czytając takie coś... 4 lata i chłopa nagle zaczyna irytować sposób mówienia dziewczyny xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: można robić wszystko dobrze, być do rany przyłóż, piękną i mądra, ale wystarczy jakaś bzdura, której facet nawet nie jest w stanie zdefiniować i zaargumentować xD w związkach z facetami trzeba się non stop pilnować. Za dużo roboty, lepiej się zdystansować
  • Odpowiedz