Aktywne Wpisy
matjuszka +28
#problem #mieszkanie
Po x latach pracy w końcu dorobiłem się kredytu na mieszkanie. Stary blok z cegły, remont i wprowadzamy się. Ogólnie wszystko ok, ale…
Nie mogę spać przez sąsiada mieszkającego z jednej strony, mieszka w kawalerce, ściana jego głównego pomieszczenia graniczy z moją sypialnią.
W nocy kiedy wszystko się wycisza słyszę to co u niego się dzieje jakby mieszkał ze mną w jednym mieszkaniu.
Jego kaszel wybudza mnie
Po x latach pracy w końcu dorobiłem się kredytu na mieszkanie. Stary blok z cegły, remont i wprowadzamy się. Ogólnie wszystko ok, ale…
Nie mogę spać przez sąsiada mieszkającego z jednej strony, mieszka w kawalerce, ściana jego głównego pomieszczenia graniczy z moją sypialnią.
W nocy kiedy wszystko się wycisza słyszę to co u niego się dzieje jakby mieszkał ze mną w jednym mieszkaniu.
Jego kaszel wybudza mnie
skeeto666 +648

Film przedstawiający program DesignSpark Mechanical zachęca do odkrywania jego możliwości poprzez przedstawienie procesu tworzenia modelu 3D nakładki na gniazdko. Wcześniej ten model był tworzony w różnych programach CAD, takich jak SolidWorks, Solid Edge, Alibre Design czy FreeCAD, co ukazuje różnorodność narzędzi dostępnych dla projektantów. Materiał oferuje szczegółowy przewodnik krok po kroku, a także praktyczne porady, które ułatwią nowym użytkownikom eksplorację interfejsu i funkcji programu. Dzięki tym wskazówkom widzowie zyskają lepsze zrozumienie modelowania 3D, co przyczyni się do rozwijania ich umiejętności w tej dziedzinie.
Zapraszam: (438) DesignSpark Mechanical - nakładka na gniazdko, przykład modelowania synchronicznego (DSM)
Odwiedź również stronę internetową kanału: IPc - Inżynier Programista
Tag do śledzenia wpisów: #inzynierprogramista
#inzynierprogramista #cad #designspark #inzynieria #mechanika #studbaza #pracbaza #modelowanie3d #modelowanie #projektowanie #ciekawostki #tworczoscwlasna #nauka #hobby #gruparatowaniapoziomu #druk3d #technologia
źródło: v438m
Pobierz